Реклама / Ads
21| 6264 |27.03.2011 НОВИНИ

Хр. Стоичков: Президентството не е моето призвание, децата са!

.
Христо Стоичков
Навсякъде, където съм играл, съм бил подпомогнат от колегите си, без тях нищо нямаше да направя. Аз се държа с хората така, както те се поставят пред мене. Времето минава, дано да ми простят репликата, която изрекох тогава.
 

Снощи можехме да направим нещо повече, видях увереност у играчите, но точките ни са малко. С идването на Лотар у нас като че ли си промениха нещата. Той е честен човек, има желание да остане и да работи, каза Стоичков в предаването На 4 очи по Нова тв.

Мисля, че е голямо признание от страна на Кр. Георгиева и от ЕС моето посланичество на добра воля. Бях в Брюксел и видях как уважават Кр. Георгиева , сподели Стоичков.

Известен съм по света, но това е благодарение на моите колеги, на моето семейство, те много ми помогнаха. Навсякъде, където съм играл, съм бил подпомогнат от колегите си, без тях нищо нямаше да направя, сподели футболистът. Градил съм кариерата си стъпка по стъпка, може би съм критикувал политиците, защото са ме упреквали несправедливо, каза Стоичков.

Милен Велчев ми дължи пари – съдът каза, че не дължа данъци на страната си. Времето минава, дано да ми простят репликата, която изрекох тогава. Но искам и Каролев да ми се извини пред целия народ, да каже, че е направил грешка.

Аз се държа с хората така, както те се поставят пред мене, обясни Стоичков. Големият проблем у нас е, че нищо не се случва. Боли ме, че журналисти не споменаваха нашите имена, а ни споменаваха само по номера. Нека критиката да е малко по-позитивна, да може да се гради по-нататък, призова той.

Има хора, които ме мразят истински, това е нашият ген. Ако ние не си подадем ръка, да загърбим злобата и завистта, нищо няма да постигнем. Какво аз направих България да върви напред – този въпрос трябва всеки един от нас да си зададе. Нека отговорят политиците на този въпрос, препоръча Камата. А какво направи Станишев, попита риторично гостът и отговори: Нищо!

Надежда Михайлова, Даниел Вълчев, Кр. Георгиева, Б. Борисов – това са все добри политици в България. Борисов е много силен човек, това, което аз видях е, че прави много неща за България, само дано не го подведат хората около него, каза Стоичков.

Кой написа, че искам да стана президент? Сигурно го е направил Станишев, предположи Камата. Това не е моето призвание, моето призвание са децата!

Има хора, които ме разочароват. Направихме един добър човек като В. Рашидов най-черният човек в държавата. Ясно е, че хората обедняват, от предишното правителство тръгна това, трябва да си го признаем и това, каза Стоичков.

Според Стоичков Първанов е един от последните хора, които знаят какво и как да говорят. България имаше един период от управлението на СДС, когато България беше добре, а после започнаха коалиции и забравихме, че сме били 500 години под робство, а сега сме зависими от Саркози и от други, каза Камата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 6689 |12.02.2011 Г. Стоичков: Д. Джуров работеше против Живков . 18| 5393 |29.01.2011 Дами в битката за президентството . 26| 7290 |04.11.2010 Президентството отговаря с писмо на нападки от ефира на bТВ . 21| 9377 |27.10.2010 Глухоням убиец нахлу в президентството с колата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads