Реклама / Ads
10| 7584 |30.09.2021 НОВИНИ

Странни движения на Путин с краката по време на срещата му с Ердоган, смутиха наблюдатели

.
Ердоган и Путин раговарят в Сочи Източник: "Известия"
По време на срещата между Владимир Путин и Реджеп Ердоган в черноморския курорт Сочи на 29.09.21 г. руският президент демонстрира много странно поведение. През целият разговор, който продължил около 3 часа Владимир Владимирович непрекъснато движи краката си в различни посоки, описвайки кръгове - сякаш се чуди какво да прави с тях. Нервност или психическо претоварване заради натрупан стрес?
 

В движенията на краката на президента има натрупана умора и безпокойство. При всички случаи това поведение не е очакваното в такива случаи, когато държавните глави на две държави разговарят по важни въпроси, смята психиатърът В.Ч., помолен да коментира странното поведение на винаги спокойния и хладнокръвен пръв политик на Русия. Според него краката по принцип често реагират на стрес и преумора, но също и на положителни емоции. Трудно е да се определи в дадената ситуация какъв е източникът на импулси в крайниците на Путин, но движенията са очевидни и определено странни. Професионалните картоиграчи на покер понякога чрез движения на краката показват своята увереност в притежанието на печеливши кадри. Учените наричат това "щастливи крака". Дали Путин е давал знак на Ердоган, че държи силни карти?...

 

Възможно е, защото важна част от разговора е било строителството на Руски/Турски поток, чиято тръба мина и през българска територия, за което правителството на Бойко Борисов вложи около 3 млрд лева народна пара без ясни ползи. Москва и Анкара обаче са предоволни от този факт.

 

Ако говорещия повдига краката си, опирайки ги на пети (токове на обувката), това е жест на превъзходство. Което обаче не изключва нервното напрежение.

 

По време на срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган двамата са обсъдили нивото на своите антитела. Руският лидер заявил, че нивото му е някъде ” около 15-16”. Ердоган го стреснал, че нивата са му твърде ниски, тъй като неговите антитела били в порядъка на 1000.

 

Путин сам се успокоил, като казал, че навярно в двете държави смятат по различни системи и за това и нивата им се различават, пише Bloomberg.


Руските специалисти ме увериха, че моето ниво на антитела е високо. Независимо, че бях цял ден с болен човек, не заболях, добавя Путин. Той казва на Ердоган, че вече си е направил трета доза от руската ваксина срещу COVID-19 и му препоръчва да последва неговия пример.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 18411 |23.09.2021 Бойко Ноев: Борисов е известен като ”човекът на Путин” в България. Затова се прикрива атентата срещу Гебрев . 1| 3214 |21.09.2021 Стела Балтова: Имаме над 50 процента ръст на чуждестранните туристи . 24| 45411 |25.08.2021 Гамизов: Срещу какво ГЕРБ и Борисов превърнаха България в нещо между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads