Реклама / Ads
1| 8863 |25.08.2011 НОВИНИ

Стрелецът Мартин и Деси били царе на купоните

.
Мартин и друг път бил нападал човек.
 

Стрелецът Мартин Григоров, който лежи в клинична смърт във ВМА, често правел шумни партита с гаджето си Деси Киркова в апартамента си в столичния кв. "Лагера", пише в. Стандарт. Това довериха съседите. Повечето комшии не са близки с ревнивеца. Познават го само по физиономия. И го свързват с тунингованите лади, с които са го виждали пред входа. Фаталната Деси се скри. 16-годишната ученичка Десислава Киркова, която стана причина за смъртоносния дуел на бул. "България", не излиза от дома си и дори не разговаря с приятелите си. Деси единствено е влязла във Фейсбук на 23 август, ден след като бившият й приятел Мартин Григоров застреля новото й гадже Георги Шопов и се гръмна в слепоочието. Тийнейджърката е сменила заглавната снимка на страницата си с жалейка, след което се е погрижила да заключи напълно профила си.

 

Момичето, което иначе е много активно в специализираните сайтове за фотография, не влиза и в профилите си там след 23-и. Променила е настройките така, че да не излиза никаква лична информация за нея.


Оказа се, че дори и най-близките приятели на Мартин не я познават - дори не са ги виждали заедно. Връзката им била твърде кратка, само месец и половина. "Мартин не говореше за нея, сякаш я пазеше от всички", споделя негов приятел от клуб "Лада".

 

Друг пък твърди, че познава и двамата: "Колеги са ми в Техническия университет, Мартин и друг път е нападал човек; Георги беше голям пич, правеше застраховки". Според първите данни от огледа по всяка вероятност убитият не е очаквал реакцията на Мартин и не е бил подготвен за дуел. Спрял е опела си, слязъл е и отишъл до ладата, където е седнал, за да се разбере с опонента си. През цялото време е държал ключовете от колата. Те ясно се виждаха в ръката му, докато безжизненото му тяло бе проснато на асфалта, преди съдебните медици да го преместят.


При разпита си в полицията Деси е обяснила, че не е предполагала какво ще се случи. Никой от двамата й приятели не е казвал, че има намерение да се среща с другия, за да се изясняват. Предполага се, че двамата първо са се намерили във Фейсбук, след което са разменили телефоните си и са уговорили срещата. 


Фаталната Деси учи в 9-и В клас в гимназията по приложни изкуства в столицата. Според запознати тя имала и други връзки, освен тези с Георги и Мартин. Близките на починалия Георги пък вчера помолиха да бъдат оставени на мира в мъката си. 
Все още не е ясно кога ще е погребението на момчето. В сряда в ранния следобяд на входната врата на жилището им още нямаше некролог. (Стандарт)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4917 |21.11.2010 Мартин Димитров: Трябва да има осъдителни присъди . 7| 7653 |30.09.2010 Изнасилвачът Мартин: В болестно състояние се гаврех с деца . 44| 5903 |28.02.2010 Мартин Димитров: “Белене” е черна дупка, която поглъща пари . 40| 4870 |01.12.2009 СДС се разцепи след избора на Мартин Димитров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads