Реклама / Ads
5| 50533 |04.05.2009 НОВИНИ

Свирка в междучасието или секс преди училище превземат Интеренет

.
Деца и тийнейджъри масово снимат порно и пускат клиповете в интернет. Има и случаи на документирани свирки в училище
 

Васил Василев

Практиката да се снимаш гол и да си изпратиш фотоса в сайт за запознанства отдавна се е разраснала до филмчета с порно съдържание. Основно това се случва сред по-младите, та дори и сред учениците. В един от сайтовете за безплатно теглене на музика и филми попаднахме на клип, в който момиче не видима възраст 15 години прави свирки в междучасието на двама свои съученици. Притеснението й обаче не идва от факта, че неин приятел стои с телефона и документира акта, а по простата причина, че „то не се видя”. Може да е спокойна – всичко лъсна на монитора…

Нейна „колежка” пък е намерила много по-интересен начин да прекарва часа си по физика, разтривайки фалоса на свой съученик на последния чин. Операторът от същия клас професионално е снимал натуралната гледка зад гърба на преподавателя, който пише ли пише формули на дъската.

 В друго видео от подобен торент сайт младо момиче демонстрира как активно се „подготвя” за училище. Със своя интимен партньор в дома му правят нещо като секс. Гледката щеше да е комична, ако не ставаше въпрос за непълнолетен човек. През цялото време момичето не млъква, но не защото е получило оргазъм, а заради мудността в „свършването” на младежа. От думите й става ясно, че всъщност бърза за час по руски, преди който трябва да преписва домашно. Защото „класната и без това ме мрази, а и нашите…”(Дано вашите не ползват интернет, моли се!). От тази своеобразна импресия се ражда един от сравнително новите лафове на актьора Красимир Радков – „Митко, Миткооо, Митко, ши ма утттрепиииш…” Сценаристите на Слави са приели многократно повторените думи от главната героиня във видеото като нещо забавно. Хубаво е, че имат чувство за хумор, стига то да не се базира върху сериозни проблеми като разпространението на порнографски филми с участието на ученички. Вярно, не са нищо страшно в сравнение със заловените порнографски материали с бебета тази седмица у нас.

За тези отявлени законови нарушения, колкото и банално да звучи, вина носи полицията. Тя отдавна се тъкми да чете скайп-съобщенията и личните имейли, след като вече се намеси в „пропагандистките” форуми на еколозите. Какво ще открие в чатовете – не става ясно, като дори е сляпа за очевадните български порно продукции в най-посещаваните сайтове.

За пореден път напомняме, че законът гласи забрана за създаване и разпространение на порно у нас. Той, разбира се не спря програмиста Стефчо да си направи поредица от гей-филми, чиито снимачни площадки са полите на Витоша и стаята му в Студентски град.

Качени са навсякъде в интернет местенцата за масово теглене на файлове. Хомосексуалистът дори участва в едно от най-гледаните предавания на БТВ „Сблъсък”. По традиция остана незабелязан от органите на реда, които в тон с останалите са подремвали неделно сутринта. Те са проспали и повечето обяви в сайтовете за запознанства, където четем: „Аз съм 16 годишен от София обичам оралния секс да лижа и много други работи. Подържам добра лична хигиена. Ако има заинтересовани момичета(дами) дами пишат на скайп*****; GSM ***”(б.р. цитатът е приложен без корекция умишлено). Загорелият младеж си е оставил координати. Синя лампа обаче не светва. Далеч сме от мисълта да учим полицаите как за кратък срок да го издирят, тъй като те винаги си знаят работата. Нужни са единствено воля и постоянство, които за жалост май липсват.

В конкретния случай за снимки и разпространение на българско порно в „мрежата” отново намирисва на дупка между законодател и изпълнител. Тя, колкото и да му се иска на сегашното правителство, няма да се запълни от столичния кмет Бойко Борисов. В нея не трябва да се хвърлят 2 кубика асфалт безразборно и след месец да се отвори, а да се запълни здраво със законодателни текстове. След като ученичка направи демонстративно стриптийз пред дирекцията, всички органи бяха вдигнати на пожар. След 3 седмици всичко отшумя. След 3 лопати асфалт – дупката пак зейна.

Frognews.bg сигнализира за малолетни проститутки в Обзор в свое разследване преди 2 години. Под материала тогава се появиха десетки коментари за подобни случки в различни точки на страната ни. Не бяхме чути. Не бяха чути и те, читателите, които крещяха в ушите на законоизпълнителите за гаврите с малолетни.

Презервативът в ушните миди на отговорните за безчинствата с малки момичета и момчета явно е от най-скъпите и здравите. За него късане няма. Той е толкова силно противозачатъчно, че не позволява да се чатне нищо. Единственият начин за всички, които безгласно протестират е автоизолацията от грозните сценки. Уви, няма я. Във форумите има само смях и подигравки, отправени към всички преки участници и безучастници в тези дела.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4638 |05.04.2009 Разграбват държавата в края на мандата, предупреди депутат от „Атака” . 21| 5699 |22.03.2009 Станишев и Борисов се закачат предизборно . 22| 4981 |20.03.2009 Топ 10 на неправомерно забогателите ще гръмне преди евроизборите . 12| 5021 |07.03.2009 Месеци преди изборите БСП стартира предизборната си кампания в Кърджали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads