Реклама / Ads
31| 5201 |19.11.2008 НОВИНИ

Таен заговор срещу ДПС и лидера му?

.
В него участвали хора от опозицията, от НДСВ, вероятно от тайните служби, а не било изключено да има и хора от левицата, обяви К. Костадинов от ДПС. Мехмед Реджеб потвърди, че имало опасност за живота на А. Доган.
 

 

Възможно е в думите на Мехмед Реджеб, че когато Ахмед Емин се гръмнал, Доган бил на косъм от смъртта, да има и някаква истина, коментира  по БТВ Камен Костадинов от ДПС. Преди това по телефона Реджеп потвърди тезата си, а на въпрос имало ли е в миналото и други опасности за живота на Доган, той отказа да говори за това в ефир, определяйки въпроса като "много, много интересен".

Костадинов потвърди обаче, че имало сценарий, даже таен заговор срещу ДПС и лидера му. В него участвали хора от опозицията, от НДСВ, вероятно от тайните служби, а не било изключено да има и хора от левицата, каза той. Костадинов обясни, че Ахмед Доган бил най-успелият политик. Целта на сценария била ДПС да бъде така демонизирана в обществото, че да стане електорално неприемлива и нежелана за управленски коалиции. Дали евентуалното физическо премахване на лидера Ахмед Доган е част от сценария, Костадинов не се нае да коментира, но заяви, че това би било дело на болни мозъци. Самият Доган не бил коментирал в тесен кръг, че е мишена.

Frognews.bg напомня, че в днешния брой на 24 часа е публикувано интервюто с Мохамед Реджеп, в което той казва, че когато Ахмед Емин се гръмнал, Доган бил на косъм от смъртта. В интервю за “24 часа” Мохамед Реджеб, първият началник на кабинета на лидера на ДПС, твърди, че е имало сценарий, който призовава ДАНС да каже има ли опасност за живота на Ахмед Доган. “Той се оказа най-значимият фактор в политическия и обществен живот на страната през демократичния преход. Никой не е оспорил лидерството и приноса му към страната. И сега държавата без него не може да мине и крачка”, твърди Реджеб. Според него е страшно, че в някои райони, където управлява ДПС, ако не си турчин и нямаш протекцията на партията, и за чистач няма да те вземат.  Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4860 |18.11.2008 Румен Петков видя чисто политическа агресия срещу ДАНС . 8| 8036 |09.11.2008 На протест срещу агресията на камионите . 15| 4804 |20.10.2008 Повдигнаха обвинение срещу Румен Петков . 1| 4827 |17.10.2008 Ген. В. Танов: Акцията срещу Галеви - формална, имитира дейност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads