Реклама / Ads
1| 4576 |02.05.2016 НОВИНИ

Тапа от коли запуши и Владая

.
Интензивен е трафикът през Владая и пътен възел „Даскалово“ до кръстовище „Драгичево“, съобщи „Фокус”. Органи на КАТ са разположени и на Владая и на кръстовище „Драгичево“. Трафикът през Владая се осъществява в две ленти за влизащите в София на път Е-79. Образували са се колони от автомобили, но няма тапи и задръствания.
 

Продължава да е натоварено движението в района на Кресненското дефиле и пътен възел Симитли. Там, където се събират първокласен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев, е най-интензивно движението, като се образуват и частични задръствания. От Агенция „Пътна инфраструктура“ са създали необходимата организация за справяне с по-интензивния трафик като от 14.00 часа е влязла в сила забраната за движението на товарни автомобили с тегло над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътни участъци каквито са автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път – 19 в района на Благоевградска област.

 

Целта на забраната е да се осигури по-лесното изтегляне на леките автомобили, уточни дежурният служител. Ограничението ще бъде в сила до 20.00 часа. Интензивен е и трафикът в двете посоки на ГКПП-Кулата. От пресцентъра на МВР посочиха, че към момента няма установени струпвания на автомобили в района на граничния пункт. Трафикът от ГКПП-Кулата в участъка до Благоевград също е изключително натоварен. На другия пункт с Гърция „Илинден - Ексохи“ трафикът отново е интензивен. 

 

Над 100 000 автомобила са влезли в столицата към 15.00 часа, очакват се още толкова до края на деня. Трафикът в столицата е интензивен. Това каза  комисар Тенчо Тенев, началник на Отдел „Пътна полиция” към СДВР. Той коментира, че по основните входни артерии на София е натоварено и има интензивен трафик. „Регулираме на ръчно управление движението. Няма задръствания”, допълни още той. Комисар Тенев заяви, че на всички входни артерии на столицата има разположени патрули. Той коментира, че няма тежки катастрофи, само леки пътнотранспортни произшествия.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6563 |29.04.2016 Няколко коли се нанизаха на „Хемус“ . 2| 4359 |29.04.2016 Тапа от автомобили блокира „Хемус“ . 0| 4144 |29.04.2016 Още 100 000 коли ще напуснат столицата днес . 0| 4375 |28.04.2016 Тапа на ”Хемус”: Ограничиха движението заради повреда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads