Реклама / Ads
31| 3816 |26.03.2023 НОВИНИ

Топ пропагандистът на Путин цинично: Единствено в Русия се спазват човешки права

.
Единствената държава, в която стриктно се спазват човешки права е Русия. Тази откровена лъжа изказа в ефира на държавната телевизия пропагандист №1 на Владимир Путин - Владимир Соловьов. Друга любимка на Кремъл - Маргарита Симонян, която се грижи за пропагандата в друг държавен канал - Russia Today, се съгласи със Соловьов и предложи да купи хора и земя от Украйна, използвайки за целта пари, замразени на Запад.
 

Топ пропагандистите на Руската федерация печелят милиони хонорари от лъжите, които изричат в национален ефир. Те упорито убеждават зрителите в хуманността на Москва и мечтите на Кремъл да произведе хиляди танкове и милиони снаряди, с които да вземе превес във войната в Украйна. 


"Единствената страна, в която има свобода, уважение към човека и неговите права, е Русия. Единствената страна, която е издигнала европейските ценности", каза Соловьов. 


Истината обаче е, че Русия е държавата, която репресира журналистите, прие мракобесен закон, за да заглуши свободните медии в разгара на войната, потуши антивоенните протести и арестува десетки хора. 


На фона на заплахите, че Москва тепърва ще отприщва силата си срещу лошия Запад, ситуацията на фронта изглежда различно. По-рано самият Соловьов призна, че войната ще бъде продължителна и избухна с прогноза, неблагоприятна за руснаците. Симонян пък неволно признава, че руските "референдуми" в Херсонска и Запорожка области са фалшиви. 

 

Междувременно държавната агенция ТАСС съобщи за атака в град Киреевск в Тулска област, която според информацията е била извършена от украински дрон. Пострадали са трима души. Засегнати са и жилищни сгради.Местни медии и телеграм канали публикуваха кадри от града, на които се вижда кратерът от експлозията.

Няма потвърждение и от украинска страна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3254 |26.03.2023 Спешно свикване на Съвета за сигурност на ООН иска Украйна заради ядрената заплаха на Путин . 12| 3707 |26.03.2023 Китай и Русия не създават военен съюз, уверява Путин . 0| 3067 |26.03.2023 Йотова се надява, че Путин само приказвал . 21| 4573 |26.03.2023 Мечтаете да видите Путин и Тръмп арестувани? Midjourney направи това възможно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads