Реклама / Ads
47| 9116 |02.10.2021 НОВИНИ

Тошко Йорданов: Персонална отговорност за несъставяне на кабинета има Христо Иванов

.
Тошко Йорданов Източник: БГНЕС
”Появата на нов политически субект е прекрасно за страната”. Така Тошко Йорданов от ИТН коментира пред Дарик радио участието на ”Продължаваме промяната” на предстоящите избори. Според него обаче е притеснително изявлението, че те биха работили с ГЕРБ, ако партията се промени.
 

"Не сме си изпускали нервите, всичко което сме казвали е осъзнато, не е емоционален ход", така той коментира въпроса, дали от партията му не са били прекалено нервни. Той обясни, че най-големият шок за него е била промяната на позицията на "Демократична България", тъй като се оказало, че за две седмици са си променили мнението и атакували Николай Василев.

 

"От Плана за възстановяване и развитие е имало идея за отклоняване на пари към определени хора", посочи Йорданов, като каза, че това са спекулации и подозрения и допълни, че Христо Иванов в прав текст е поискал да има негови представител в кабинета. Второто му съмнение е след дочут разговор между хора от ДБ, че няма да имат контрол над кабинета, ако вътре нямат техни хора.

 

"Персонална отговорност за несъставяне на кабинета има Христо Иванов, а медийната група около Прокопиев го обърна като наша вина", каза още Йорданов.

 

По друг начин ще работим с медиите, поведението ни ще е различно и ще се опитаме да постъпим правилно при новата ситуация. 

 

Като персонална грешка Тошко Йорданов определи, че не са разказвали на хората, какво се е случвало в парламента.

 

В ефира на Дарик Йорданов каза, че се извинява на избирателите, че не са успели да разкажат какво се случва в парламента, той се извини и на останалите партии, че няма да правят договорки и не работят по техния си начин и, че не играят като тях.

 

Каквото и да се случи ние трябва да проявим смирение и копромиси, за да има стабилно управление, посочи още той.

 

 

Според него и двамата нови кандидати  за президентския пост, ще "ядат углушителен бой " на предстоящите избори от президента Радев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3871 |27.09.2021 Искът за клевета на Асен Василев срещу Тошко Йорданов е за 250 000 лв. . 15| 26425 |26.09.2021 Петър Волгин: Какъв общ път на ”Продължаваме промяната” и ИТН, след като А. Василев съди Тошко Йордяанов . 22| 5820 |25.09.2021 Василев заговори за Спецов. Щял да съди и Тошко Йорданов . 19| 4306 |15.09.2021 Тошко Йорданов: Партенки са слуховете, че няма да разчитаме на Петър Илиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads