Реклама / Ads
0| 3185 |19.04.2022 НОВИНИ

Посланик Митрофанова с нова порция: Украинци в руски униформи щели да разстрелват цивилни в Одеско

.
Украинци в руски униформи щели да разстрелват цивилни в Одеска област, твърдят от посолството на Руската федерация у нас. Това е поредната провокативна публикация от страна на представителството на Кремъл в София.
 

Според съобщението в Одеско се подготвя “поредна чудовишна провокация”, целяща да обвини руските военни в “така наречените военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители”. 

 

Според нарисувания от руското посолство сценарий едно от подразделенията на украинската служба за сигурност планира да се преоблече в руски униформи и демонстративно да разстреля мирни жители в Одеска област. 

 

Това изявление идва на фона на предупрежденията на началника на украинското военно разузнаване Кирило Буданов, че руските специални служби планират да извършат терористични нападения на територията на Русия, за да засилят антиукраинската истерия.

 

Ето и цялото съобщение:

 

Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна:


Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.
С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.


Снимки и видео от тази акция с уж "безчинствата на руснаците" за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.


Подготвяната се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.
Предварително предупреждаваме страните от "цивилизования Запад" начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5227 |19.04.2022 Новата офанзива на Русия ще се провали, убеден е съветник на Зеленски . 0| 3020 |19.04.2022 Йорданова обжалва отказа на ВСС да разгледа част от сигналите за отстраняване на Гешев . 0| 2914 |19.04.2022 Диана Русинова: Този Закон за движение по пътищата е изчерпан, трябва нов . 0| 2935 |18.04.2022 Уволненият шеф на „Кинтекс“: Нинова не се срещна с мен, дружеството е на печалба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads