Реклама / Ads
13| 7080 |27.02.2012 НОВИНИ

Д. Вълчев: НДСВ тръгна по стъпките на Костов и реши, че е велико

.
Даниел Вълчев
Партиите потъват, защото не са разбрали какво трябва да правят. "България на гражданите" бил десен политически проект и изрази надежда той да е дългосрочен, солиден, голям и да има параметри, които хората да следят.
 

И днес искаме повече морал и нови лица в политиката, в името на което беше създадено НДСВ преди години, коментира по НТВ Даниел Вълчев. Той направи този коментар по повод думите на лидера Хр. Христова, която каза, че очевидно г-н Даниел Вълчев изпозва НДСВ за своите властови амбиции. Тя го каза дни по-рано по НТВ лидерът на НДСВ Хр. Христова и заподозря него и М. Кунева в шизофренно поведение.

Ние тръгнахме по стъпките на г-н Костов, казахме, че сме велики, но хората не ни разбрали. Ако хората не те одобряват, трябва други неща да се направят. Партиите потъват, защото не са разбрали какво трябва да правят. Много хора сме се опитали да направим много неща, в НДСВ, добави той. Има самовлюбеност на ръководствата обаче. Политическите партии не са да се вземе една субсидия и кротко да се харчи 4 години. Има неща, които трябва да имаш кураж да си признаваш, продължи той.

Вълчев напомни, че НДСВ е участвало в управлението. Кажете какво се е случило в областта на здравеопазването, попита той и добави, че няма политическа воля това да стане.

На въпрос дали М. Кунева е все още в НДСВ, Вълчев заяви, че на този въпрос трябва тя да отговори, както още и г-н Паси, Каролев и пр. Когато ние заявихме нов проект, те какво са си представяли - че ще кандидатстваме с НПО за финансиране ли, попита още Вълчев. По отношение на "България на гражданите" той каза, че трябва да има хора, които да имат куража да правят дълго време едно и също нещо. Това бил десен политически проект и изрази надежда той да е дългосрочен, солиден, голям и да има параметри, които хората да следят. Коалиции никога не трябва да се правят между партии, а в името на нещо. Превръщането на проекта в партия може би предстои, добави той. Хората определено искат, каза Вълчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 6160 |20.02.2012 Д. Вълчев: Никой не е щастлив от раждането на силен политически проект . 68| 5318 |10.02.2012 Тръгна подписка за анкетна комисия срещу Цветанов . 13| 7005 |30.01.2012 Попове тръгнаха на гурбет в Гърция . 39| 6234 |06.01.2012 С махленски скандал тръгна делото срещу ромските барони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads