Реклама / Ads
7| 4434 |15.08.2021 НОВИНИ

Възмущението от покъртителните кадри с полицейско насилие не спира в социалните мрежи

.
Възмущението от ужасяващите кадри с полицейско насилие не спира в социалните мрежи. Ето някои от мненията:
 

Ивайло Мирчев, депутат от ДБ:

 

Прокуратурата отлично е знаела за записа с полицейско насилие. Но вместо този запис да се превърне в основно доказателство, да бъде представен пред обществото, Гешев е направил всичко възможно да не получи публичност, а самият запис да бъде неглижиран като доказателствен материал.

Укривателите на това тежко престъпление са Бойко Борисов и Иван Гешев. Пряката отговорност е на Христо Терзийски и Младен Маринов, свързан с мутрата от ВИС-2 Мето Илиенски.

Това престъпление е тяхно дело и прикрито със съдействието на прокуратурата.

Ако на Терзийски и Младен Маринов им е останало капка достойноство, трябва веднага да напуснат парламента (като депутати от ГЕРБ) и да се изправят с лицата си пред обществото. Защото тук не става дума просто за полицейско насилие, а всички знаем за какво.

 

Главсекът на президента Димитър Стоянов:

 

Бившият министър на вътрешните работи и сегашен депутат Младен Маринов и той осъжда насилието!!!!! Плачът на Маринов е разбираем в този момент. Това шизофренично поведение не е никак странно, особено когато си бил пряк или косвен участник в събитията от 10 юли. И още нещо - Маринов не подаде оставка, а му бе поискана както и на Караниколов и Горанов. И тримата бяха определени от Борисов като хора близки до една личност, включена в т. нар. списък Магнитски.

 

Адв. Камен Добрев, БОЕЦ:

 

Цялото ГЕРБ от вчера в невиждана защита на биячите от МВР и техните началници. Ясно доказателство за пълното овладяване на министерството и ползването му за политически цели, още повече, когато двама бивши министри на вътрешните работи (Маринов и Терзийски), уж "служители от кариерата", станаха депутати от ГЕРБ. От миналото лято крият имената на униформените и техните наказания, а сега става ясно, че просто са ги "изпрали" с дисциплинарно производство и със "забрана за повишаване в длъжност за две години". Уплашихте ги! Затова - смяна на всички нива там, от секторен нагоре. Щом си мълчал и наблюдавал безропотно, ти си съучастник. И не е само това! Кой в МВР разпореди патрул на СДВР да охранява денонощно "Осемте джуджета"? Кой носи отговорност, че гранична полиция превзе на абордаж либийския танкера BADR и България влезе в списъка на пиратските държави?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4200 |14.08.2021 Петър Витанов ще сезира Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи заради новите кадри на полицейско насилие . 7| 4497 |13.08.2021 Невиждани кадри показват на Комисията за полицейското насилие на протестите . 14| 8865 |31.07.2021 Алeксандър Йорданов: Кадри на бившата ДС конструират правителство в момента . 15| 4534 |15.07.2021 Теодор Славев: Протестът не поиска хора от чужбина с 4 езика и кадри на НДСВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads