Реклама / Ads
6| 8983 |20.05.2017 НОВИНИ

Весислава Танчева: Борисов се свързва с хора, които са разследвани

.
Весислава Танчева
В парламента няма опозиция. Гражданите ще се окажат опозиция. Но тя е импотентна. Гражданското общество е убито. Управляващата класа има за цел да го убива. Мафията управлява. Това заяви политическият експерт Весислава Танчева в предаването „Честно казано с Люба Кулезич”.
 

Практически ще се окаже, че има една управляваща мафия, представена във всички възможни политически сили, и общество, което е в опозиция на собствената си държава, коментира Танчева.

 

Според нея, в дясното пространство в парламента няма никой, „освен национал-популистите, които обаче с огромна лекота прескачат вляво и дясно според това кой им подава ръка“.

 

Дясната опозиция остана извън парламента и буквално изчезна, не се наблюдават обединителни импулси или мобилизация, отчете пиар специалистът.

 

Коментирайки коалиционното правителство, Весислава Танчева отбеляза също, че повечето от желаните партньорите на Бойко Борисов са хора, за които има разследвания на трупчета и които са „държани с нещо“.

 

НФСБ се оказаха не по-малко нежелана във властта от „Атака”. Волен Сидеров има книги с нацистки поздрави. Борисов се свързва с хора, които са разследвани. Има бухалки, които чакат някой от партньорите да повдигнат глава, за да ударят. Така беше с Лукарски, така беше със Сидеров, така е с Валери Симеонов...

 

Опозицията е фасадна. Вътре в БСП има вътрешно надцакване. Когато избираха Нинова, казваха,  че тя е персонална кандидатура на Гергов, после казаха, че тя е кандидатура на Овчаров, после на Николай Гигов. Така тя беше избрана, припомни Танчева. 

 

Това са хора, които на практика са поддържали и двете правителства на ГЕРБ. Това значи, че едни и същи хора нареждат кой да играе опозиция и кой властимащ през годините, заключи пиар експертът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5557 |19.05.2017 Борисов: Валери Симеонов е честен човек . 6| 4886 |19.05.2017 Борисов в Хитрино: Вярвам в доброто, градежа и просперитета на България . 1| 4724 |19.05.2017 Шефът на ВКС Лозан Панов отива при Борисов на среща . 17| 8368 |18.05.2017 М. Капон за Фрог: Борисов да се извини за циничното поведение на Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads