Реклама / Ads
0| 3191 |16.11.2017

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Вардар“, жк. „Гевгелийски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Вардар“, ул. „Искрец“, ул. „Иван Хаджиенев“, ул. „Иван Грозев“, бл. 129, бл. 130

ул. „Хайдут Сидер“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Иван Хаджиенев“.


На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Никола Петков“ № 71, кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мечево усое“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Палма“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мечево усое“ № 6.


На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гъбешница“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гъбешница“ и ул. „Беликата“ между ул. „Гъбешница“ и ул. „Трепетлика“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гъбешница“ на кръстовището с  ул. „Беликата“.


На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Китна пролет“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Китна пролет“ и ул.  „Карамфил“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Китна пролет“ ъгъла с ул. „Ком“.


На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полски бряст“, в.з.Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Клен“, ул. „Полски бряст“, ул. „Трилистник“ и ул. „Бяла река“

 и ул. “Калиманци“ №10

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клен“ ъгъла с ул. „Полски бряст“.


На 17 ноември 2017 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод  в кв. „Изгрев“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Милениум“, ул. „Лилиум“, ул. „Орхидея“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милениум“ ъгъла с ул. „Иванянско шосе“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте къде ще спира водата в София 0| 3372 |12.11.2017 . Къде ЧЕЗ спира тока? 0| 3337 |10.11.2017 . Вижте тримата бандити, търсени за взривените банкомати 1| 4095 |09.11.2017 . ВКС спира да публикува присъди, преди осъдените да влязат в затвора 0| 3415 |07.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ