Реклама / Ads
0| 22926 |17.03.2022 НОВИНИ

Виктор Бакуревич, шеф на Берьозка: Бандата пирати на Путин откраднаха трилиони от петрол за сметка на народа на Русия

.
Виктор Бакуревич
Путин не е Александър Трети и вече няма ход назад, вероятно ще бъде отстранен от хората във властта. Не виждам добър вариант. Путин няма да спре войната. Той гледа само напред и затова вече са загинали над 13 000. Няма изход назад. Това заяви шефът на Берьозка Виктор Бакуревич.
 

Руската икономика е в катастрофа, руснаците се надяват, че някак ще се разминат с тежката криза, в която ги вкара Путин с войната в Украйна, но това е илюзия. Разбирам моите сънародници - пропагандната машина бълва вече десетилетия и имаше остатъци от сделката с Путин "свобода срещу стандарт". Имаха ипотеки, купуваха някакви коли. Но после договора почва да се нарушава ог правителството. Доходите паднаха. През последните години хората нямат ресурс. Сега обаче бандата пирати във властта, която получава трилиони от петрол, нарушиха сделката и разчитат само на генетичния страх в народа, който през последните 120 години страда и е дал жертви в практически всяко семейство, обясни той пред TV+.


Около 300 души от моите хора са там и преживяваме. Направих в Берьозка фонд за подпомагане. Имаме опит в логистиката и се съсредоточихме в купуване на храни.Събираме информация за хотели, на които доставяме брашно и захар, каза той как от Берьозка работят с бежанците.

 

До 2008 г живеех в Русия, осем години при Путин. Пропагандата е голяма - 24 часа. Махнаха инстаграм и фейсбук. Промиват мозъците тотално, каза още той.

Историята на Русия е страшна, трагична - първа световна война, революция, втора световна война За тези години са загинали 60 млн. руснаци. И няма семейство незасегнати от арести, репресии.

 

Сега са приети драконовски закони. Хората имат генетическа лоша памет. Предците им са били засегнати и сега смятат, че могат да бъдат засегнати и арестувани, посочи бизнесменът.


Тази война, вярвам, не може да продължи дълго. Не съм военен експерт, Путин говори, че всичко е така, но се вижда, че не е така. Арестуван бе висш разузнавач и това говори,че няма добър план, завърши Бакуревич.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 28201 |14.03.2022 Шефът на Берьозка: Бизнесмените в Русия са в шок, много от тях бягат от страната . 0| 4353 |06.03.2022 Виктор Насър, ПП: Българските МиГ-29 са в България и служат да пазят само българското небе . 12| 3713 |09.02.2022 Виктория Василева, ИТН: Ще има газ, ще има компенсации за предишни месеци . 3| 3829 |11.01.2022 Писателят Виктор Шендерович напуска Русия след заплаха от Кремълския готвач на Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads