Реклама / Ads
27| 5252 |17.04.2010 НОВИНИ

Волен празнува 5 години "Атака" с хората на Бойко

.
Йорданка Фандъкова първа е изпратила поздравително писмо от името на Столична община. Да благодарят на атакистите за подкрепата им към кабинета "Борисов" в НДК лично дойдоха Лъчезар Иванов и Красимир Велчев от ГЕРБ, който пожела късмет в благородната кауза на Волен Сидеров.
 

Днес партия "Атака" отбеляза своята пета годишнина от своето създаване в зала 7 на НДК. На събитието присъстваха около 100 членове на националистическата формация. Малко преди началния час на мероприятието в двореца на културата пристигнаха зам.-председателите на парламента и на парламентарната група на ГЕРБ Лъчезар Иванов и Красимир Велчев. Волен Сидеров излезе от залата и лично посрещна ВИП-гостите си, като им благодари, че са уважили празника на "Атака". Домакинът разведе двамата парламентаристи из коридора на НДК и им показа 5-годишната история от създаването на партията във фотоси, окачени на специална изложба. Първа за рождения ден на формацията днес се е сетила кметицата Йорданка Фандъкова, която е изпратила поздравително писмо. От БНБ също са уважили празника на "Атака" с официална телеграма.


Лидерът на "Атака" лично посрещна гостите си от ГЕРБ

Водещ на честването беше депутатът Калина Крумова, която още в началото заяви от трибуната в залата, че преди 5 години е започнало едно ново възраждане. Последва реч на Красимир Велчев, който благодари на "Атака" за безрезервната си подкрепа спрямо управляващите от ГЕРБ и пожела късмет в благородната кауза на Волен Сидеров. Лидерът на "Атака" пък отново заяви, че ще следва настоящия политически курс и няма да постъпи немъжки, тъй като не се казвал нито Яне Янев, нито Иван Костов. Сидеров се учуди защо медиите толкова спекулират с подкрепата на "Атака".


Волен Сидеров показва изложбата на "Атака" на своя гост Лъчезар Иванов

"Още преди изборите аз категорично заявих пред своите избиратели, че нямам нищо против да се коалираме с Бойко Борисов. Българският народ избра той да управлява страната. Не знам за каква полицейщина говорят от БСП. Нима насилието над нашите симпатизанти по площадите беше нормално? Аз съм "за" показването на клипове от всяка една акция. Престъпниците трябва да бъдат окачвани на прът, да им се слага табелка "аз съм крадец" и да обикалят така целия град", каза в речта си Волен Сидеров. Той добави, че след 5 години от създаването на "Атака", идеалите и обещанията, които са направени, постепенно започват да се случват. За пример той посочи отстраняването на ДПС от властта, за което голяма роля е изиграла "Атака".


Всички посрещнаха на крака и с възгласи "Волен, Волен" лидера на "Атака"

По думите му в момента няма друга алтернатива освен това политическо управление на ГЕРБ с подкрепата на националистите в парламента. Волен Сидеров завърши речта си, припомняйки своята история. "Аз можех да си остана журналист, да си пиша статиите и книгите, но влязох активно в политиката, за да докажа на българския народ, че има и хора, които могат да работят за Бълария."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4443 |16.04.2010 Труп, лежал години в шахта, плаши работници . 12| 6735 |16.04.2010 Искат 3 години затвор за насилие на животни . 3| 5023 |15.04.2010 Срязаха лицето на общински съветник oт "Атака" . 7| 4656 |12.04.2010 Трактора пише писмо до Волен Сидеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads