Реклама / Ads
10| 6953 |03.06.2018 НОВИНИ

Задържаха убиеца на влюбената двойка, бивш приятел на момичето

.
Мястото на екзекуцията
Криминалистите от ОД на МВР в Бургас приключиха работата по разкриването на показния разстрел в Слънчев бряг в началото на сезона. Задържан и откаран в ареста е убиецът – бившият приятел на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен бизнесмен от Нова Загора.
 

„Всички обстоятелства около това тежко престъпление са изяснени. За нас случаят е приключен – с арест“, заяви служител на МВР.

 

Полуделият от ревност изоставен любовник имал информация, че Коста Николов – Миджурина и интимната му половинка ще пристигнат с тузарския Мерцедес в хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал, пише още Флагман.бг.

 

55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 куршума в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 22-годишната жена от Велико Търново, за която е известно вече, че била негова приятелка, е улучена с един куршум в главата. Хазартният бос е загинал на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас жената е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити куршумът да бъде изваден от главата й.

 

При разстрела Миджурина е бил облечен с изключително скъпи, маркови дрехи, часовникът на ръката му бил за десетки хиляди евро, а златните му ланци и пръстените – поне 5 кг.

 

Остава загадка до колко е била влюбена в хазартния бос 25 години по-младата му приятелка Симона от Велико Търново, както и кой е подал информация на екслюбимия й за къде пътуват и къде ще паркират Мерцедеса.

 

Момичето, което снощи получи куршум в главата на дясната предна седалка в супер луксозния Мерецедес, е в критично състояние. То е отведено в отделението за интензивно лечение в УМБАЛ-Бургас, където му е направена сложна черепно-мозъчна операция, която е продължила няколко часа. Куршумът, с който е улучена, е влязъл от лявото слепоочие и е бил заседнал в главата.

 

Това е убитият бизнесмен

 

Крупният бизнесмен Коста Миджурина от Нова Загора и приятелката му бяха застреляни в мерцедес в Слънчев бряг. Миджурин е сред известните фигури в хазартния бизнес, той държи и бутиков хотел в родния си град. Негово е и казино "Гладиатор" в центъра на Бургас. 55-годишният бизнесмен има и транспортна фирма. 

 

Той е бил собственикът на първата игрална зала с покер автомати в снек бар Централ в Слънчев бряг от 1991 г. Към момента притежава четири зали за хазарт и в Несебър, Слънчев бряг и две в Нова Загора.
 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4361 |29.05.2018 Задържаха 27 нелегални мигранти в столицата . 0| 4666 |23.05.2018 Задържаха шофьора, причинил катастрофата на „Тракия“ . 0| 4511 |16.05.2018 Задържаха двама полицаи за изнудване . 1| 4468 |13.05.2018 В Париж задържаха приятел на терориста Азимов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads