Реклама / Ads
0| 3306 |29.06.2022 НОВИНИ

Зеленски изброява списъка с хронични заболявания на Путин

.
Президентът на Руската федерация Владимир Путин наистина е болен , но болестта му е малко по-сложна от тази, за която се разпространява информация. Това заяви президентът Владимир Зеленски в интервю за американския канал NBC.
 

Според него това е болест на отношението към украинците.

 

Много хора около президента на Руската федерация са болни от това. Преувеличени амбиции, неразбиране и неуважение към международното право, към живота на хората. За тях това е нищо. Тази болест е опасна за нашата държава, каза той. Зеленски отбеляза, че това заболяване е опасно за Украйна, а всичко останало е бърборене.

 

Какво не е наред с Путин?

 

Daily Mail, позовавайки се на данни от американското разузнаване, съобщи, че Владимир Путин страда от мозъчно разстройство , което е причинено от деменция, болест на Паркинсон или така наречената стероидна ярост, възникнала в резултат на лечение със стероиди за рак.

 

Бившият съюзник на Путин Сергей Пугачов твърди, че президентът на Руската федерация е имал здравословни проблеми в продължение на много години, след като е паднал от кон и е наранил гръбнака си. Според руското издание Proekt това се случа в началото на 2000-те, когато президентът на Руската федерация се интересува от конен спорт. Вероятно заради това нараняване Путин по-късно започва да куца и през 2016 г. претърпява иоперация.


Групата от лекари, които придружават Путин, понякога включва неврохирург, който е специализиран в наранявания на гръбначния стълб. Освен това президентът на Руската федерация е придружен от хирург-онколог, което породи слухове, че Путин има рак .


Отдавна е известно, че руският президент Владимир Путин страда от различни фобии. Но да се страхуваш толкова от всичко, когато пътуваш на Запад, че да водиш със себе си специален човек, който да събира екскременти - това вече е трудно за разбиране.

 

Украйна 24
Редакция Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4448 |27.06.2022 За пръв път на едно място от началото на войната? Путин се съгласи да участва в Г-20. И Зеленски ще е там . 0| 3159 |27.06.2022 Зеленски пред лидерите от Г-7: Войната в Украйна трябва да приключи преди зимата . 0| 2776 |24.06.2022 Зеленски: Станахме държава в армейски ботуши... в окопи и убежища . 0| 2909 |24.06.2022 Politico: Зеленски уволнява шефа на украинската служба за сигурност заради провали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads