Реклама / Ads
4| 8968 |20.06.2009 НОВИНИ

Зверско двойно убийство потресе София

.
Убийство Източник: emaxpress.com
21-годишен мъж е извършил двойно убийство в ж.к. „Младост". Извергът убил последователно майка си и сестра си.
 

Столични полицаи разследват двойно убийство
, съобщиха от пресцентъра на МВР. 21-годишен софиянец е задържан по подозрение за тежко криминално престъпление. Около 15.10 часа в столичната полиция е получен сигнал за странно поведение от страна на двама младежи. Те се опитвали да пренесат тежък пакет към лека кола в района на ж.к. "Младост"3, зад магазин “Деница”. Полицейски патрули забелязал, че те с усилие местят обемистия и очевидно тежък товар към паркиран наблизо – зад бл. 371 лек, автомобил. Полицаите се приближили към момчетата и на въпрос какво пренасят, единият отговорил, че прави ремонт и с приятеля си изнасят строителни отпадъци. На пипане в чувала полицаите усетили ръбовете на фаянсови плочки. Поведението на единия, обаче усъмнило полицаите и междувременно те повикали автопатрул. С пристигането полицейският екип настоял да видят съдържанието на пакета.

Полицаите станали свидетели на зловеща гледка – от увитите в одеало найлонови опаковъчни чували изпаднало тяло. Тогава единият от двамата (21г.) веднага признал, че е убил майка си, а по думите му, в семейния дом наблизо е и тялото на по-голямата му сестра (25г.), убита също от него. Към адреса в ж.к. "Младост"3 веднага са насочени автопатрули, съдебен лекар, районът е заграден, следствено –оперативна група от СДВР прави оглед, 21-годишният мъж е задържан на място. По първоначални данни приятелят му изобщо не е бил наясно какъв “товар” пренасят и се е отзовал на молбата му да помогне за пренасянето на ремонтните отпадъци. По-късно столични полицаи влезли в посочения жилище, където действително е открито още едно тяло на жена.

По думите на задържания, той убил майка си снощи около 18.00 часа, а сестра си - през нощта около 3.00 часа.
Случаят ще се разследва от експерти от отдел ”Убийства” – СДВР.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4856 |19.06.2009 Изравнителните сметки за парното в София трябва да са налице до 5 юли . 31| 5084 |16.06.2009 СДС - София: Усещаме дългата ръка на Ив. Костов . 0| 6040 |15.06.2009 София отпадна от списъка на ЮНЕСКО . 5| 14511 |05.06.2009 Американска клиника за 1 млн. евро отвори врати в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads