Реклама / Ads
20| 7758 |14.09.2008 АКТУАЛНО

БНТ 1 с ново лого, отворени врати и в "неделя 360" с Димитър Цонев

.
Единица, вписана в телевизор, но от днес с "Б", вместо с "К" е разликата в новото лого. Отворените врати в БНТ с нов стар дебют на Димитър Цонев с 360 минути в ефир. Васа Ганчева пропусна празника.
 

bnt.jpgtv_kanal1_s.jpg

 

 

 

 

 

 

  Популярният счупен телевизор, в който беше вписано името Канал 1 от днес е история. Както и първият "еx libris" на настоящата "БНТ 1". В момента символът на телевизията е червено "Б" и бяла единица, които са отново вплетени във формата на квадрат и вероятно означават "Българска телевизия". В предишния бяха сложени "К" и "1". Това е и стартът на новата програмна схема на БНТ 1, която започна новия сезон с отворени за зрителите врати в сградата на "Сан Стефано" 29. На днешния ден там, макар и мрачното и дъждовито време се струпаха десетки любопитни хора, за да надзърнат зад декорите на тв водещите. Тяхната задача цял ден беше да разказват за прословутото аутокю, без което днес лицата на екрана не могат да работят. Гвоздеят на деня беше новото шоу на популярния от близкото минало журналист Димитър Цонев - "В неделя с...", което ще се излъчва в края на седмицата с продължителност 6 часа. Сред гостите му днес бяха директорите на БНТ през годините Леда Милева и легендата Хачо Бояджиев. В рамките на продукцията беше предаден исторически обяд по италиански с участници Ути Бъчваров и Алис Крайчева в заведение точно до дома на Васа Ганчева, която обаче така и не благоволила да дойде заради по-важни ангажименти. Малките репортери на БНТ пък отнове бяха двете щерки на Коко Каменаров, както и дъщерята на Камен Алипиев. На техни въпроси по традиция отговаря министър Даниел Вълчев, който сподели, че е имал само една двойка през живота си - във френската гимназия във Варна. Единствено сред тях се губеше отрочето на Лара и Владо Береану. Най-голям беше интересът към водещите на детското сутрешно неделно предаване "Яко", чиито малки зрители бяха от 4 до 24 години. Немалко бяха и желаещите да прочетат прогнозата за времето и спортните новини, както и да видят изцяло обновеното 6-то студио на БНТ, откъдето се излъчва "По света и у нас". Димитър Цонев, като бивш новинар, не пропусна днес да определи състезание на негова нова колежка в телевизията за най-бързо и изразително четене на новини. Бившият говорител на царя очаквано спечели съревнованието. Пред БНТ 1 пяха победителите от Евровизия Марияна Попова и Deep Zone, заедно с Йоана, която водеше SMS-игра в 6-часовия маратон на Цонев.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4956 |14.09.2008 С мазоли и превръзки са участниците в Dancing Stars . 6| 6078 |13.09.2008 Националният флаг във Велико Търново окачен като за война . 2| 6200 |13.09.2008 "Егмонт" издаде "Тайните на фотографията" . 11| 8918 |13.09.2008 Емигрант БГ стартира конкурс „Чудесата на моята България”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads