Реклама / Ads
1| 8856 |11.12.2014 АКТУАЛНО

Ето показанията за екзекуцията на Фатик, заради които убиха Хрисимов

.
Фатик
Вижте за първи път целите показания срещу групата на свидетеля Хрисим Хрисимов, който само преди седмица беше разстрелян в София. Той е вторият човек от подземния свят, който проговаря срещу Йоско и е очистен. Разпитът е проведен по обяд на 27 август 2013 г. пред 19-и състав, наказателно отделение на Софийския градски съд, с председател Георги Колев.
 
Точно 8 денонощия след убийството на Филип Найденов-Фатик столичната полиция води в сградата на Софийския градски съд свидетеля Хрисим Хрисимов, пише "168 часа". Той е роден на 17 юли 1961 г. в София, разведен, неосъждан, но което много по-важно в случая - подпомага като логистик от 12 месеца бандата за отвличания, грабежи и убийства на Йосиф Йосифов-Йоски от Безден и Джаки Ръчичката от Княжево.

Група, разследвана за похищенията на Стефко Колев, на арабина Християн Валю, на сина на Венци Стефанов, на хърватския убиец Иван Може, както и за разстрелите на последния, на Фатик, на собственика на ресторант "Пчела" Николай Иванов, също и неуспешните атентати срещу Киро Японеца, Николай Цветин. Една от най-бруталните банди в България, която само за 3 работни дни след ареста получи 3-годишни ефективни присъди в Гърция, но пред която правосъдието в България е безсилно вече 25 години.

СВИДЕТЕЛЯТ: С лицата Дани и Йоско се запознах преди около година и 6-7 месеца, като Дани - Даниел, с прякор "Лудия" или "Джаки", е среден на ръст, около 175 см, с атлетично телосложение, къса кестенява коса, светли очи, липсваща лява ръка до китката. Живее на "Горнобански път" посока "Княжево", първия блок, успореден, вляво. Не мога да посоча входа и точния апартамент, автомобил "Мерцедес" Е - 500 - черен на цвят, с рег. № 4488, софийска регистрация или рег.

№ 8844; С тази кола обаче от няколко месеца не съм го виждал. От известно време управлява кола "Ауди" със софийска регистрация, сив металик цвят. Йоско - Йосиф, за същия не зная да има прякор, висок около 168 - 170 см, здрав, пълен, къса кестенява коса, тъмнокафяви очи. За него зная, че живее в село Безден, Софийско. Ходил съм дотам, мога да посоча мястото, но не мога да го обясня.

Напоследък това лице го виждам няколко пъти с черен Мерцедес - S класа, софийска регистрация. Номер на колата не мога да посоча. Даниел разполагаше с мобилен телефон, на който съм звънял от време на време. Номерът е 0887205932. Аз се събирах с мои познати в кв. "Надежда" - втора част, до строителна фирма "Видира", където имаше ресторантче. Въпросните две лица от време на време се появяваха в ресторанта и обявяваха стока за продаване.

Когато се запознах с тях, предлагаха лекарства и по-точно капки за очи. Чешки бяха капките за очи. В началото на август миналата година на същото място и двамата дойдоха, в същия ресторант, и ми предложиха, ако искам, те ще ми намерят къща под наем, която къща да наема на собствено име, като те щяха да заплащат наема и консумативи и да я ползват от време на време, като аз трябваше да живея в къщата. Искаха да е къща с гараж и не казаха за какво искат да я ползват.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4673 |11.12.2014 Започна проверка на ръководството на Софийски градски съд . 2| 5803 |11.12.2014 Кърменето намалява с 20% от рак на гърдата . 38| 7988 |11.12.2014 Яне Янев: Чужда агентура клати кабинета . 32| 10517 |10.12.2014 Швейцария опроверга Цацаров за документите срещу Бисеров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads