Реклама / Ads
22| 9129 |21.03.2011 АКТУАЛНО

Ал Кайда ни цели с ядрена бомба

.
Руското разузнаване предвижда конфликт САЩ - Пакистан и Трета световна война
 
Апокалиптичните картини за България следват една след друга. След ядрения удар с цените, някои се юрнаха да изкупуват йода от аптеките, за да се спасят от радиацията на АЕЦ Фукушима 1. Тези новини оставиха в сянка предупрежденията за начало на Третата световна война. За опасността алармира Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия. Документът е от началото на март и засяга скандала между САЩ и Пакистан. Партньорски служби, между които и българските, са били предупредени от Москва за надвисналата опасност. Става дума за това, че страната ни е сред целите на терористичната организация Ал Кайда и можем да се окажем място за атентати, включително и с ядрено оръжие.

Всичко започва на 27 януари 2011 г., когато в Пакистан е арестуван 36-годишният американец Реймънд Дейвис. Той е обвинен, че е застрелял хладнокръвно двама пакистанци. Според Белия дом става дума за американски дипломат, който действал с пищова при неизбежна самоотбрана. Играта загрубява, когато пакистанските власти откриват в колата на Дейвис доказателства за връзките му с Ал Кайда и Бин Ладен. Пакистанците дори обвиняват американеца, че е изпълнявал тайна мисия на властите в САЩ за диалог с терорист №1. Самият Дейвис е обявен за агент на ЦРУ. На 27 януари чужденецът застрелва с пистолет двама пакистанци. Седем куршума и седемте в целта. Дейвис твърди пред полицаите, че те искали да го ограбят. Разследването обаче е на мнение, че американецът се е справил прекалено професионално, при това без видима заплаха за живота му. Според руските служби срещите на американеца с хора от Ал Кайда били засечени чрез мобилния му телефон в района на границата с Афганистан.

Става дума за територии, където се подвизават бойни групи на талибаните и където се укрива Осама Бин Ладен, известен още като агента на ЦРУ Тим Осман. Американските служби договаряли предаването на ядрено оръжие на терористите, с което те да нанесат удари в различни точки на света, включително и на Балканите. Целта е да се предизвика световна криза и военни действия. „Дипломатът” Реймънд Дейвис всъщност бил член на специалната група за бързо реагиране Task Force 373 (TF373). Тя изпълнявала секретни мисии зад граница, включително и „мокри поръчки”. Членове на групата са засечени в Афганистан и Пакистан. САЩ оказват невиждан натиск на Пакистан дипломатът стрелец да бъде освободен. Барак Обама дори предупреди Исламабад, че скандалът може да излезе от контрол. Стигна се дотам САЩ да заплашат държавния глава на Пакистан Асиф Али Зардари, че визитата му в Америка може да бъде отказана. В Пакистан пък почнаха да горят американски знамена, а властите обявиха, че страната притежава ядрено оръжие и ако се стигне до конфликт, янките ще пострадат жестоко. Пакистанската гордост са крилатите ракети Hatf-VI, известни още като Babur.

В същото време американският Институт по международна безопасност (ISIS) предупреди, че Пакистан монтира четвърти ядрен реактор, който може да се използва за военни цели и съдържа повече плутоний от което и да е ядрено оръжие.
Най-зловещата новина в доклада на СВР е, че спецгрупата TF373 снабдява Ал Кайда освен с ядрено, и с биологично оръжие. Американците планирали световен въоръжен конфликт, в който да успеят да си върнат контрола над Западния свят и световната икономика. Балканите и България са част от този смъртоносен план. Руските служби правят аналог на сегашния скандал с тайната операция „Нортуудс” през 1962 г. Тогава кръгове в САЩ искали да инсценират терористични нападения върху градове и военни обекти от кубински части. Планът предвиждал много американци да загинат, но това да даде повод САЩ да удари Куба, да се намеси СССР и да пламне Трета световна война, която Пентагонът да спечели. Президентът Джон Кенеди обаче отказва да одобри старта на операцията и така подписал смъртната си присъда – застрелян е в Далас, една година след като печели изборите.


WikiLeaks вещае апокалипсис


Според публикации в WikiLeaks Министерството на отбраната на САЩ и ЦРУ считат, че опасността от мащабни терористични актове в момента е по-голяма от тази в навечерието на 11 септември 2001 г. Публикуваните правителствени документи на сайта разкриват данни, че Ал Кайда има намерение да използва ядрено оръжие. Въпросът е имат ли американските служби пръст в това или става дума за преувеличени твърдения.


Чарлз Ненер: Финансов срив и война

Ценните книжа трябва да се продават по най-бързия начин. Ескалацията на напрежението през последните месеци ще доведе до мащабен въоръжен конфликт през 2012 г. За това предупреди на 9 март 2011 г. в предаване на Fox Business Чарлз Ненер. Бившият водещ експерт на световната финансова компания Goldman Sachs предупреди и за невиждан срив на финансовите пазари в близко бъдеще. Според редактора на Infowars.com Пол Уотсън казаното от Ненер е мегабомба за финансовия свят. Вестта за евентуална война дотолкова шашна водещите на Fox Business network Дейвид Есман и Елизабет МакДоналд, че те дълго време не могли да продължат събеседването.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7407 |21.03.2011 К.Цонев: Кадафи ще се скрие, Либия я чака безкрайна война . 1| 6451 |21.03.2011 СЗО: Внимание! Радиация в храни от Япония! . 31| 10247 |18.03.2011 Гневни клиенти притискат М-тел с иск за 100 милиона . 60| 11482 |18.03.2011 Вадят таен документ за АЕЦ "Белене" от 1997 г., по-стар е, контрира П. Блъсков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads