Реклама / Ads
0| 4757 |06.10.2021 АКТУАЛНО

Какви стоки ще намерите във 4sales.bg

.
Все още ли за Вас новите китайски стоки са синоним за ниско качество? Тези времена отдавна отминаха и компанията Xiaomi е пример за това, изпреварвайки на местния пазар по продажба на телефони Apple с дял съответно от 11% срещу 10% за американската компания. А как е най-лесно да се снабдим с качествени продукти в България и София?
 

Разбира се, чрез китайски магазин 4sales! Нека видим какво предлага този сайт и кои са най-предпочитаните покупки от българските потребители!

 

Кои са най-популярните раздели

 

Онлайн магазин за нови китайски стоки 4sales.bg е единственият толкова разнообразен и добре зареден виртуален търговски обект в България, където техниката преобладава. При нас ще откриете продукти както за дома и офиса, за градината и здравето, така и високотехнологични устройства за видео, аудио и TV-забавления. При нас ще откриете иновативни и последно поколение смарт устройства и джаджи за работа, забавление и обучение.

 

Най-популярните категории са: 

Дрехи;
Техника.


Все пак, всеки съвременен човек го интересува да изглежда добре и да притежава най-доброто и модерно технологично устройство в джоба си. При нас в магазина всичко това се предлага на едно място и на достъпни цени, а качеството на китайските ни продукти и обслужването е доказано от десетките положителни отзиви на наши клиенти в интернет.

 

Предлага ли се гаранция на стоките

 

Всяка покупка от китайския магазин е придружена с продължителна гаранция, даваща нужното спокойствие по време на експлоатацията. При възникване на проблеми в работно време можете да очаквате пълно съдействие от наша страна. В голяма част от случаите, минимумът като гаранция за качество в магазин 4sales.bg, която ще получите е 12 месеца. При установяване на несъответствие или желание за връщане на покупката в рамките на 15 дни, имате право да го направите.

 

Кои са най-купуваните продукти на изплащане

 

Техниката е сред категориите в магазин 4sales.bg, които най-често се купуват на изплащане, поради нежеланието за плащане на значителна сума пари наведнъж. Към момента сме внедрили най-съвременни системи и технологии за предварително и прецизно изчисляване на месечните вноски и цялата лизингова схема при пазаруване на китайски стоки на изплащане. Това позволява на клиента, преди да е финализирал своята поръчка, предварително да узнае месечните вноски и срока за изплащане, лихвата, която ще плати и друга полезна информация.

 

От категорията технологии, най-често клиентите ни купуват на изплащане продукти, като телефони, таблети и различните видове смарт джаджи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8622 |20.09.2021 Политологът Петър Чолаков: Важно е с какви хора ще се обградят Петков-Василев . 40| 24044 |29.08.2021 Петков за атаката от ИТН: Готовността да изкажат всякакви неверни неща поражда супер много съмнения . 11| 6943 |17.11.2020 Дипломат: Какви лобита създаде правителството в Европа и Вашингтон за нашите интереси в Северна Македония?! . 20| 21273 |27.04.2020 Само във Фрог: Народното събрание отказа да каже какви са заплатите и даренията на Цвета Караянчева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads