Реклама / Ads
0| 4265 |13.07.2021 АКТУАЛНО

Кой раздава най-щедрите бонуси за покер играчи

.
 

Покерът е игра, за която спори целия свят. До днес мнозина смятат, че прословутата игра е родена в САЩ, но това не е точно така. Официалният спор за принадлежност се води между Германия и Франция. Ако четете тези редове, най-вероятно сте почитатели и знаете много добре правилата на играта, но не трябва да забравяме, че покерът има място в редица онлайн казина. Анализаторите често правят проверка за най-добрите условия и в момента предлагат на всички почитатели да се възползват от специалния бонус код за Bwin, който дава и по-добри условия на всеки клиент. Впрочем не трябва да забравяме, че това е платформата, която дава много внимание на тази игра и не случайно има специална секция, в която дори присъства училище, където се обясняват всички правила.

 

Още една важна подробност е, че има разработено специално приложение само за покер, което може да се свали не само за компютър, но и за различните мобилни платформи. Нека обаче се фокусираме върху темата за промоциите, защото австрийският бранд има професионален поглед и се стреми да предложи много оригинални оферти на всеки един почитател. Нека не забравяме, че от тази платформа са тръгнали и много професионални играчи, следователно има защо да се фокусираме върху него.

 

На първо място ще открием, че всеки клиент може да получи до 40% кешбек по време на игра. Тази промоция е сравнително нова, но нека обясним - клиентите могат да получат обратно до 40% от инвестираната сума по време на игра под формата на бонус. Една приятна промоция само за родните играчи е възможността за всекидневен безплатен турнир.

 

Паролата за вход е Sofia, в случай, че се чудите и регистрацията трябва да се случи през деня най-късно до 8 часа вечерта. Операторът търси и най-добрите играчи от седмицата, като турнирът носи името Legend Of The Week и отново има впечатляващ награден фонд, но нека не забравяме, че тук има таблица с бай-ин и състезанията, в които всеки един играч може да се състезава. Професионалистите могат да се спуснете в покер турнирът на висока скорост - SNG. Там играта протича доста бързо и само с определен брой играчи, които са заявили участието си. Австрийският оператор предлага и специална нощна покер лига за истинските състезатели. Най-вероятно ще откриете и още положителни страни, а за всички интересни практики ви препоръчваме да се запознаете с мнението на анализаторите.

 

Напомняме на всички, които са решили да преследват професионална кариера, да се запознаят не само с правилата, но и с някои по-специални стратегии. Покерът е една много специална игра, която не се научава за 2 седмици и точно по тази причина експертите напомнят да се прояви търпение и винаги да се играе с минимални средства. Това е игра, която трябва да доставя удоволствие и точно по тази причина призивът е винаги за отговорна и разумна игра.

 

Ако изпълнявате това и се възползвате от всички промоции, няма да срещнете никакви трудности. В последните някои години е любопитно, че се появяват и все повече родни таланти, които не просто показват професионализъм и майсторство, но вече са достигнали нивото на милионери, при това само от покер. Все пак напомняме, че копирането на техните стъпки може да не проработи за новите почитатели на покера.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 9680 |10.04.2020 Авторът на ”Гомор”: Мафията в Италия раздава храна и заеми насред епидемията . 5| 11805 |11.01.2019 Бойко Атанасов за Фрог: В съдебната власт се раздават тайно пари като при мафията . 10| 16529 |20.12.2018 Д. Божилов за Фрог: Пеевски е над цялата правораздавателна система . 9| 12559 |28.01.2018 Още от лъжите на Бисер Лазов лъснаха: раздавал пари на политици и социолози, но те отричат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads