Събота, 21 Октомври 2017, 13:16
Frognews
3| 9017 |18.10.2016

Кольо Парамов: Комисията по досиетата като оркестър за Виенски валс

.
Финансовият експерт Кольо Парамов
На 14 октомври 2016 г. за 7ми път получих на домашния адрес специално препоръчано писмо от Комисията по досиетата. В него комисията ме уведомява, че във връзка с участието ми като кандидат за вицепрезидент на тазгодишната кампания пак съм проверяван. От проверката на документите се е „оказало”, че съм бил в структурите на ДС, регистриран като резидент „Яков” от РО на УГВ на МВР. Това каза пред Фрог нюз кандидатът за вицепрезидент Кольо Парамов. Той е двойка с кандидата за президент Жорж Ганчев.

По този повод след обявяването на съпричастността ми към ДС преди 9 години – 10 септември 2007 г. изпратих питане до председателя на комисията. Не получих никакъв отговор. Но кандидатствах ли за някаква позиция, винаги получавах напомнящо писмо, надлежно подписано с протокол на цялата комисия. Получих писмо за това, че съм бил депутат, главен ревизор на БНБ, съветник в МС, за кандидат за кмет, за кандидат за общински съветник, за кандидат за вицепрезидент и още едно, че съм бил даже и кмет на промишлено селище Ерма река, Смолянски окръг преди 37 години (1979 – 1984).

 

Като всеки средностатистически българин обичам да си правя някаква сметка на разходите в къщи. Често ме интересуват и разходите на държавата. И си викам – защо тази прекрасна комисия по досиетата ми изпраща 7 пъти едно и също послание като половинчата констатация. Това са 7х5=35 листа. От 7 до 9 подписа, печати и други разходи по време на регистрация. И си представям как тези хора като комисия, с толкова членове, с толкова секретарки, с толкова леки коли, с толкова шофьори, с толкова администрация, с толкова големи заплати са седнали, настръхнали, ангажирани и осигурени да разкрият врагът – Кольо Парамов.

 

За 9 години малко в повече ми дойде цялата тази опера. И понеже сутринта минах покрай сградата, където е установена комисията се сетих за нещо като предложение. Ясно е, че на питането ми комисията няма да отговори. Но поне може да изработи един плакат в цял ръст на моята особа със специален надпис - ”Това е резидентът Яков.” Така поставен на видно място, плаката ще засвидетелства силата на новото демократично начало на българската олигархия. Не само това, ще го видят повече хора, а от тук и ефектът ще бъде по силен. Надявам се, че предложението ми е разумно, като сериозно представено, а и с перфектно пропагандно влияние. Все пак в комисията работят ценни хора, съмнения, в които нямам. Тъй и тъй съм сериозен враг като резидент „Яков” – Кольо Парамов – разгромяването ми трябва да бъде докрай успешно.

 

На обратната страна на плаката може да изваят в цветни хармонии образа на Румен Петков като най-честният, искреният и точен събирателен образ на АБВ. Той по-добре би показал настървеността ни към нови победи и славата на чистата ни нова демокрация.

 

Поздрави на комисията и успехи.

 

Още на 19.09.2007 г. във Фрог нюз беше публикувана позицията на Кольо Парамов по темата. Вижте какво тогава обясни той.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Те са мили, но не ги правете свои любимци – опасно е! 0| 3010 |20.10.2017 . Хората от столичен квартал на протест под прозорците на Фандъкова 1| 2746 |20.10.2017 . Проф. Вучева: Орешарски и Борисов през 2014 г.можеха да спасят КТБ, но не го направиха 4| 8026 |19.10.2017 . Военен от резерва: Решението да се ремонтират съветските МиГ-ове е национално предателство 13| 9494 |18.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах