Реклама / Ads
28| 7814 |23.03.2013 АКТУАЛНО

Мирослав Найденов: Борисов ще размаже Станишев на изборите

.
Ще нося кръста “Калина” докато съм жив. Защото тя измами не само мен, но и цялото общество. Може би не бях разчел времето, както и съпротивата на администрацията.
 

МЗХ е едно мега министерство с много служби и службици, но не стигна времето, не стигнаха и парите. Все пак администрацията е една голяма армия, въоръжена с какви ли не трикове. Това заяви в студиото на “България говори” по Нова телевизия министърът на земеделието и храните от кабинета “Борисов” Мирослав Найденов. Според Найденов срещу който и да е министър могат да се намерят компромати, с които да го атакуват. “Тези доноси, които цяла седмица БСП разнася, вече омръзнаха. Познавайки Калина, допускам всичко, и СРС-та дори. Пак повтарям – тя измами не само мен, но и цяла България.

Бившият земеделски министър категорично заяви, че не е оказвал натиск върху никой прокурор: “Ако имах “лостове” да влияя върху прокуратурата, преписките срещу мен щяха да бъдат прекратени”. Мирослав Найденов допълни, че няма от какво да се притеснява, ако е обект на подслушване. Притесненията му идвали от факта, че споделял по телефона интимни, лични неща и ако те станат достояние на трети лица, това би го оскърбило.

За да разчупи стереотипа, Найденов изтъкна, че днес е Тодоровден или Конският Великден. “Като конски доктор, нали съм ветеринарен лекар, съм много свързан с конете. Така че нека отдадем дължимото на това хубаво животно”, каза той.

“Като казахте “Конски Великден”, да ви попитам – бихте ли се върнал на бял кон в министерството?”, попита го водещият. “Не е нужно да се връщам на бял кон, защото си тръгнах, изпратен от хората там с аплодисменти. Това не беше куртоазия, а благодарност. На бял кон би следвало да се завърнеш, ако си загубил нещо, а аз не съм загубил”, заяви Мирослав Найденов.

"Ние можеше да продължим да управляваме, но едва ли държавата щеше да спечели от това. С подаването на оставката, Бойко Борисов постъпи мъжки и държавнически. Цялото правителство го подкрепи", разкри Найденов. Той коментира и предстоящите избори. "В момента не мога да кажа дали съм номиниран за депутатските листи. Борисов ще размаже Станишев, ако се срещнат в един избирателен район. Ще го смаже с това, което е постигнал. БСП изчакват да видят къде ще бъде кандидат Борисов, за да не издигат там Станишев", категоричен беше Мирослав Найденов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 11820 |20.02.2013 За Бойко Борисов днес е часът на истината . 2| 9385 |09.02.2013 Разследването на убийството на Мирослава от Перник приключи . 21| 12697 |30.03.2012 Елеонора, сестрата на убитата Мирослава, влезе в болница . 92| 8121 |16.03.2012 Първанов нападна правителството, забърка в интрига Борисов, Станишев и Дянков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads