Реклама / Ads
5| 14229 |08.06.2017 АКТУАЛНО

Напусналият ВМРО Г. Георгиев за Фрог: Хората работят за един хляб и никой не ги чува

.
Георги Георгиев Източник: Сливен нюз
Има пропаст между симпатизантите и членовете на ВМРО по места и централата в София. Когато си на висок пост в столицата, не чуваш какво се говори в селата и градовете. Хората обръщат градината за едно бурканче лютеница и един хляб. Как да застана пред тях и с какви очи да ги гледам, като ВМРО не изпълнява предизборната си програма. Това коментира пред Фрог нюз областният координатор на ВМРО на сливенска област Георги Георгиев, който вчера връчи своята оставка.
 

Пред моя офис имаше наплив на хора, които недоволстваха. Занесъл съм 300 молби за напускане. Направил съм официална покана към нашите лидери да заповядат тук, при нас. Народът иска да ги види.

 

Отгоре смятат, че аз съм размирникът. Искам да подчертая, че никого не съм принуждавал да напуска. Лично мен Каракачанов няма да ме върне в партията. Взел съм своето решение. Отправям благодарност към хората, които ме подкрепяха и които ми дадоха рамо. Най-голямата награда за мен е, че съм спечелил доверието им.

 

Чух, че съм си тръгнал, защото не са ми предложили пост. Искам да кажа, че когато се раздаваха постове, аз ходех на почивка с приятели. Ако съм искал, щях да преговарям за пост.

 

Припомняме, че председателят на областната структура на ВМРО Сливен Георги Георгиев напуска партията. Причината, която официално бе посочена, е несъгласие с политиката на партията в парламента и неизпълнени поети предизборни ангажименти.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7125 |08.06.2017 Само във Фрог: По 4 бона плащали бежанците за шофьорска книжка в ДАИ -София . 0| 6058 |08.06.2017 Само във Фрог: Изпитвачи от провинцията поемат курсистите в София заради акцията в ДАИ . 1| 7217 |07.06.2017 Първо във Фрог: ГДБОП блокира ДАИ-София /обновена/
Реклама / Ads