Реклама / Ads
3| 8559 |24.01.2023 АКТУАЛНО

Радослав Бимбалов: Не знам кое върна Корнелия на Радев - букета или бонбоните?

.
Радослав Бимбалов, ПР експерт
В своя профил в социалната мрежа рекламистът Радослав Бимбалов посочи, че напоследък вземането и връщането на мандати се е превърнало в неизбежна дейност, но това оставя в избирателя усещането за изтощение и злоупотреба с него. Зад този привидно рутинен процес, се разиграва добре обмислен сценарий с всички необходими реквизити. Той е свързан с реновирането на идеята за въвеждането на президентска република, като единствен възможен изход от настоящата ситуация.
 

Спасение или добре обмислен сценарий, който се разиграва вече две години пред очите на българския избирател? Все по-ясно се просмуква усещането, че някой се опитва да наложи въвеждането на президентска република, което автоматично означава връщане на авторитарния режим на управление, предвид историческия ни контекст от близкото минало.

 

Напоследък станаха твърде очебийни всички тези опити, които вече дори не се прикриват - предложения за референдуми, връчване на мандати, услужливи говорители в публичното пространство, които представят парламентарното управление като губене на време и т.н. Този, който не си дава ясна сметка за това или е наивен, или му е по-изгодно "да си затваря очите."





И последният любопитен детайл е, че въпреки всички очаквания за антикризистност и привидната размяна на реплики между лидера на социалистите Корнелия Нинова и президента, Радев връчи третия мандат на БСП. И то точно на рождения ден на Корнелия Нинова - 16-ти януари.Тъкмо Нинова ще почерпи наведнъж за празника и мандата. Все пак се намираме във финансова криза и висока инфлация. Необходимо е тези неща да бъдат  предварително съобразени.

 


.

 

Освен мандат Нинова получи букет червени рози. Какво уважение само! Какво възхищение. Какво високо ниво има в българската политика, докато тайно се разиграват задкулисни и все по-явни договорки.

 

ФрогНюз

 

 

Ето пълния текст на публикацията на Радослав Бимбалов:

 

Не знам кое върна Корнелия на Радев. Букета или бонбоните? Увехналата любов или консумираната връзка? В тази сцена на спектакъла сексът беше мираж. Защо, обаче, ние с вас се чувстваме изтощени и употребени? Това е по-големият въпрос.


Тази сутрин отново зърнах в телевизора един от най-верните съветници на полупрезидента ни – проф. Александър Маринов. Винаги говори от позицията на мъдрец, сигурно защото агентурното му име в ДС беше „Майстора“. Човекът от млад е в службите – още от 1983та - научил е доста.






Майсторски, за добро утро, ни сервира концепцията за разпад. „Заплаха за парламентаризма са партиите“, заяви този порочен мъдрец, а ние трябва да кимаме с разбиране и да приемаме, че някак, трийсет години след като отпадна, член ПЪРВИ на онази социалистическа конституция е подложен на ексхумация.


Ако все още се чудите дали е време да се ядосате повече… спрете. Време е.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 16692 |16.06.2022 Знам кои платиха протеста! - вика големият умник . 0| 17889 |12.06.2022 Радослав Сикорски: Да дадем на Украйна ядрено оръжие, за да се защитава . 4| 6130 |24.02.2021 Бимбалов: Как се управлява криза - намерете си някой Мангъров и го оставете да отнесе шамарите . 0| 5864 |08.01.2021 Знаменитостите, които обожават да играят казино игри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads