Реклама / Ads
1| 6968 |12.04.2012 АКТУАЛНО

Състоянието на Багата и малката Марина остава критичто

.
8-годишната Марина Ташкова, която бе блъсната на пешеходна пътека в столицата, е в тежко състояние. Детето продължава да има дихателните проблеми, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов”, където момиченцето е настанено за лечение.
 


Ежедневно детето се консултира от водещи специалисти от всички специалности, уточни проф. Огнян Бранков, началник на детската секция по хирургия на спешния институт.

 

Припомняме, че на 29 март Марина бе пометена от автомобил пред очите на дядо си. Възрастният мъж водел момиченцето на тренировка по художествена гимнастика, когато внезапно то се отскубнало от ръцете му малко преди зебрата и побягнало само през пътното платно, където минавали два автомобила. Единият успял да спре, а вторият блъснал Марина.

Остава тежкото състояние и на самбиста Благой Иванов-Багата, допълват от пресцентъра на "Пирогов". Той е подложен на ежедневна хемодиализа.

Вече втори месец спортистът е на лечение в "Пирогов", след като беше намушкан смъртоносно в областта на сърцето на 26 февруари от Дъмпела при пиянски скандал в столично заведение.

 

Багата бе подложен на незабавна, животоспасяваща 5-часова операция,

след което последва повторна краткотрайна хирургическа намеса в областта на сърцето. Оттогава лекарите се борят за живота му.

 

Критично е и състоянието на пребит край Окръжна болница 32-годишен мъж.Той е на апаратно дишане и с осем счупени ребра, сътресение на мозъка, травма на левия бял дроб и хемо-пневмоторакс.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6866 |27.11.2010 Състоянието на Баташов е тежко . 6| 23446 |24.09.2007 Шилер Парк – “Малката България” в голямата Америка . 8| 7968 |14.09.2007 Малката Софи обича животните, да рисува, да пише разкази дори и училището

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads