Реклама / Ads
8| 11259 |16.02.2010 МИСТЕРИИ

Звездните карти на Борисов, Ал. Петров и правителството - стабилни

.
Държавата и мафията от край време са едно и също, те са майка и дъщеря. Но държавата е такава, каквито са и гражданите и каквато е и мафията й.
 

Ако човек се опита да анализира ситуацията около операция „Октопод” през призмата на астрологията и едни по-глобални въздействия ще установи, че кой знае какви драматични влияния, както и последствия НЯМА и няма да има. Изказаха се мнения, че това е победа над организираната престъпност, че силите на реда най-накрая са се събудили. Наложи се и обратната теза, че провалът на тази задача може да дестабилизира политическата обстановка в страната и нещата са на ръба. На практика обаче май не е вярно нито първото твърдение, нито второто.

В звездната карта на правителството в настоящия момент, а и за в бъдеще, е налице една много добра стабилност
. Политическата власт е по-устойчива даже в сравнение с периодa на идването на ГЕРБ на власт. Това заключение е на базата на благоприятните транзитни движения на Сатурн /изпълнителната власт/ към Слънцето и неговото положение на 27 юли 2009г. /началото на мандата на правителството/. Същевременно този аспект говори и за една изключителна концентрация на действията му в посока на силови административни и бюрократични подходи, което разкрива че вървим по-скоро към диктатура, отколкото към демокрация. /такава никога не е съществувала/. Рядко държавната машина в условията на прехода е била толкова закостеняла и тоталитарна. С оглед на стабилността се извършват и подомолни и престъпни действия от самите властимащи. Това се определя от квадратурата на Плутон и Сатурн, която вече е в ход. Тя ще доведе и до доста неприятности в съдебната система, както и до ужасно напрежение в данъчната политика. В тези сфери ще има конфликти, противопоставяния и престъпни намерения и действия. Нещата напомнят много недалечното минало преди повече от 20 години. Това разбира се не може да се докаже, защото е прикрито зад паравана на изфабрикувани факти, определени строги йерархични правила, законови разпоредби и бавни административни процедури. С една дума държавната власт ще си служи с недотам легитимни средства с цел постигане на политическа стабилност. И ще я постигне.

Подобно е развитието на нещата и в хороскопа на прeмиера
. В момента той не е заплашен от нищо сериозно. Много по-драматично и неприятно е било положението в звездната му карта в края на 2008г. и през цялата 2009г., когато разположенията на Уран не са били най-добрите и са носили опасност от инциденти и внезапна дискредитация. Собствената му изключително засилена интуиция в този период са го спасявали на ръба. Големи противоречия е имал и с Русия. Това влиние е неутрализирано постепенно от други сили. В момента обаче всичко е с една идея по-добре. Аргументите затова са изключително положителните аспекти на Сатурн и Плутон към разположението на Слънцето в хороскопа му. /13 юни 1959г./ Тези две планети, както стана ясно имат пряко отношение към полицията, разузнаването и към държавната изпълнителна власт. Положението с тяхните транзити си остава такова и през следващите две години. С една дума всичко административно, консеравативно и полицейско носи само добро за притежателя на хороскопа. Известни притеснения може да има с позицията на Юпитер през втората половина на 2010г, която разкрива нелигитимни действия, опасност от конфронтация със сили извън страната и подмолен сблъсък с цялата съдебна и парламентарна система. Ще се измъква силово, благодарение на протекцията на по-тежките Плутон и Сатурн.

Още по-голяма изненада крие хроскопът на Алексей Петров, доколкото е без час на раждане. За моя изненада той също НЯМА много драматични аспекти. Нещо повече в момента движението на Плутон, планетата която управлява тайните служби, мафията и носи опасност за живота или проблеми с преследвания, е в добра позиция /точно отстояние на 120 градуса/ към неговото Слънце – 2 градус на Телец и 2 градус на Козирог - Плутон. Най-странното е, че тази позиция разкрива, че дори ще изкара и пари. Изненадващо и Юпитер /символ на закона/ е доста добре поставен към датата 23 април 1962г. Истински неприятности със тайните служби и мафията Алексей Петров може да има, но едва след 8-9 години. Наистина хороскопът не е пълен, поради липса на час на раждане, но въпреки това все отнякъде трябваше да се види по-сериозен проблем. Такъв обаче не се забелязва при транзитите на тежките планетите. Всичко това навява на една единствена мисъл. Май всичко това, което наблюдаваме от известно време е поредното ШОУ. Всъщност ние живеем в него от доста време, но изключително интензивно напоследък. Всъщност вече е време да се сетим, че зад тази сцена нищо не се променя.

И г-жа Люба Кулезич май е права, като каза, че ако погледнем символът в името на операция „Октопод”, свързан по един или друг начн с едноименния италиански филм, трябва да си спомни, че накрая инспектор Катани бе убит и нищо не се промени. Мафията си остана и даже победи. Чувството след последната серия бе мрачно и отчайващо. А и в едно друго свое изказване тя се опасяваше, че наистина след кратко спокойствие, Коза Ностра отново страшно настъпва в Италия и то под протекцията на премиера Берлускони.

И тук с риск да се повтарям от написаното в предишна статия ( https://frognews.bg/news_16511/Tainite_slujbi_i_mafiiata_-_rodeni_ot_Skorpion/ ) ще кажа, че нито Алексей Петров е внедрен от държавата в мафията, нито мафията е внедрила свой човек в държавата. Държавата и мафията от край време са едно и също, те са майка и дъщеря. И затова не е необходимо нищо да се внедрява, може само да се реконструира.

Всеки е наясно, че трафикът на наркотици се контролира от службите, а оттам съответно мафиотските стуктури са ръцете, които го осъществяват под зоркия поглед на държавната машина. Същото важи и за проституцията, хазарта и дори за данъчната система, която е част от рекета. Ние плащаме, за да издържаме същия този репресивен апарат от контрольори и надзиратели, от които нямаме нужда, ако сме разумни същества. Позитивният ефект от данъците и твърде малък, защото никой не ни пази кой знае как, образованието, където е скрита ИСТИНАТА, е последна дупка на кавала, а фармацевтичната мафия и някои от лекарите, основни нейни дистрибутори или лобисти в управлението, обират здравната каса като непрестанно лекуват последствията, а не предотвратяват причините за нарастващите болести. Резултатът е тъпи, бедни, болни и нещастни хора.

Но държавата е такава, каквито са и гражданите и каквато е и мафията й.

Как може да бъде преборена истински мафията, щом много от гражданите, а и висши държавни служители, включително и полицаи ползват услугите й. Ще има ли мафия, ако никой не си купува наркотици или в казината не се влиза. Ами депутатите, който са си поръчвали проститутки и сигурно не само тях. Как могат да защитават държавните интереси хора, които са компрометирани и най-различни служби и личности имат техни забележителни снимки и компромати. В сравнение с тях и най-обикновеният човек е по-свободен и може да си върши работата по-добре.

Пипалата на октопода не се режат със спецакции
, от които няма никаква полза и които са показни, грозни и просташки. Всъщност сравнението с Холивуд не беше уместно, защото там нещата са изпипани по-естетски.

На практика едни мафиоти си разчистват сфери на влияние с други мафиоти или още по-лошо правят ШОУ на нещастните дънакоплатци, че нещо се върши и някой ще ги защити. Не трябва да им се вярва и за секунда, те не са добрите; нито едните, нито другите. И двете страни имат една и съща същност и главната им цел е да държат хората в страх и подчинение.

Но драги дънакоплатци, вие сами ще се защитите от мафията, ако не и купувате продуктите: алкохол, наркотици, не играете хазарт, грижите се за здравето си, не преяждате като прасета, не си поръчвате проститутки и не гледате порно, не лъжете, не крадете, не се фукате и не карате колите си като обезумели. Всичко това не са начини за почивка и просперитет, а добра храна за мафията и директен път към мръсотията и хаоса.

Затова „ За Бога братя, не хранете разни Октоподи, а пък после и да се оплаквате!”.

Докато не променим себе си никой няма да може да ни помогне, а октоподът само ще си сменя пипалата
. Даже няма да ги сменя, леко ще ги прибира и после ще ги спуска отгоре ни с още по-голяма сила. Но затова сме си виновни само ние и жалките ни желания.

А между другото не октоподът е символ на мафията, а скорпионът. https://frognews.bg/news_16511/Tainite_slujbi_i_mafiiata_-_rodeni_ot_Skorpion/ А той в астрологията управлява и тайните служби и полицията и мафията едновременно. Разлика никога не е имало, нито в древността, нито сега, нито на Запад, нито на Изток.
И всичко зависи от собстветната ни чистота и желание да бъдем РАЗУМНИ, защото слабите духом ги управлява камшикът.

И тъй като ние българите явно няма да се променим скоро в заключение мога само да кажа, че правителството на Бойко Борисов ще си остане непоклатимо и с висок рейтинг. А ние също ще си живеем в условията на популизъм, уравновиловка, медийна диктатура и изключително тежка икономическа криза.

Ако не друго, планетите са категорични, че въпреки усилията на министър Дянков, положителното мислене на премиера и дори уверенията на Г7, глобалната икономическа криза няма да мине така лесно. Идва втора вълна; фалити, безработица и нисък страндарт .......и нищо няма да весело на икономическия фронт. И така поне още 4 години, защото Сатурн, Уран и Плутон са заформили страшен планетарен танц, подвластна на който е цялата планета.

Разбира се в тази тежка ситуация, шоуто придобива още по-важно значение, защото принципът „Хляб и зрелища” трябва да се задейства с пълна мощ, и най -вече във втората си част. www.astrolog.tk

Силва Дончева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 15924 |13.02.2010 Китайският зодиак няма никакво значение за нас . 15| 37898 |08.02.2010 Кръстът носи живот, но и смърт! . 14| 13451 |22.01.2010 Тайната на българския математически ген . 26| 36094 |24.12.2009 Българин разкри грешка с раждането на Христос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads