Реклама / Ads
8| 6863 |20.10.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Бате Сашо Манов пред Фрог: БФС се ослушва за ЦСКА предизборно

.
Сашо Манов получава Златната топка от Христо Стоичков за музея на ЦСКА
Не може от 6 месеца футболният съюз да не може да намери решение за ЦСКА. Идват избори и всеки в БФС се разболява, не успяват да съберат кворум и отлагат решението. След първия мирен протест ще има и втори, в сряда след мача. Това каза за Фрог нюз дойенът на спортните журналисти и директор на музея на ЦСКА бате Сашо Манов.
 
Славните футболисти от 1994 г., които сега са в БФС, трябва да се стреснат малко, да загърбят лакомията за власт и да не тълкуват законите както дяволът евангелието. Такъв прецедент като този с ЦСКА го е имало в предишни години и решенията са били в полза на отборите и футбола. Огромният ми опит подсказва, че трябва да се намери вратичка в закона, за да не се тормози половин България. Хората във властта трябва да разберат, че с едно реалистично тълкуване, могат да влязат завинаги във футболната история на България, подсказва дойенът. Дали в БФС бавят топката заради изборите или не, ще видим след като те минат, добави той.

Аз бях на протеста на връх своята 87 годишнина редом до голобрадите момчета от школата. Вярно, чуха се различни възгласи. За едни те са  цензурни, за други нецензурни. Но шествието бе мирно и показа, че единственото нещо, което искат привържениците на ЦСКА, е по-голямо внимание и държавност от хората във властта. Смея да твърдя, че тези протести нямат нищо общо с политиката, политически искания и изборите, категоричен е директорът на армейския музей.

ЦСКА е институция. Това го каза и министър-председателят Борисов. Жалко е да коментираме някои изказвания на шефове от Левски. Не им прави чест. Видяхте каква среща направиха феновете с Гриша Ганчев на 4 октомври. Таково чудо не се е случвало в България. Лично аз вярвам, че ЦСКА няма да загине. Та това е най-славният отбор на България, който държи всички футболни рекорди в страната - 31 шампионски титли, три полуфинала в Европа, четири суперкупи и т.н. Футболен клуб №1 на България не заслужава да се подиграват с него. Само ЦСКА!, каза още Александър Манов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4699 |19.10.2015 СЗО: 1,25 милиона души са загинали при ПТП през 2013 г. . 14| 6283 |18.10.2015 Денят на мъртвите будители . 36| 9419 |16.10.2015 Р. Инджова пред Фрог: Народът ни е съгласен да живее в лъжа и престъпления . 8| 4544 |16.10.2015 Над 21% от българите живеят в бедност, а над 33% в тежки материални лишения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads