Реклама / Ads
9| 5946 |08.09.2007 НАРОДЕН ГЛАС

Бойко Борисов: С мен се снима цялата страна, помияри ме използват

.
На въпрос на журналисти дали ГЕРБ подкрепя и другия кандидат Ваклин Стойновски за кмет на Бургас, който си е направил сайт с негови снимки, Борисов отговори категорично, че се е запознал с Ваклин Стойновски по повод фасадното осветяване на сгради в столицата.
 
„Въпросното лице беше намерило контакт с мен в София през ръководителите на една фирма за осветление, за да осветят археологическия музей. Ако не ме лъже паметта, тогава съм се запознал с него. А не му знам и името и оттогава не съм го виждал, не съм го чувал. Това, с което колегата Цветанов ме запозна е, че си е направил сайт с мои снимки. С мен се снима цялата страна. Аз съм сигурен, че имам поне милион и половина или два милиона снимки, лични, прегърнат с някого. На подобни мероприятия идват хиляди хора, на които давам автографи. Ако утре подобен човек си сложи такива снимки в сайта и твърди подобно нещо за мен, той е помияр. За мен това е точната дума. Това е злоупотреба с моето име. Тогава аз съм благодарил, че е дошъл и е осветил една сграда и той си е получил публичната награда, за това че си е дал парите да освети археологическия музей. Аз за това съм застанал пред камерите и съм казал благодаря ти за това, което си направил, за това точно, което си направил, а не по принцип. И след това да се възползваш от тази моя толерантност е помиярщина. Но в Бургас има много такива, които се опитват да направят подобно нещо. Такива има в цялата страна. Това означава, че сме много силни, че сме направили много и че сме много истински !" заяви Бойко Борисов.

 

Горната информация е разпространена от агенциите „Фокус" и „Актуално". Ние я препечатваме от boikob.blogspot.com

Там пише още:

Какво разбираме от тази новина?

1. Че за Бойко Борисов е нормално да използва някого с популистки цели - напр. да плати осветлението на Археологическия музей, но обратното е помиярщина. По тази логика също такава помиярщина е и използването от страна на Бойко Борисов на връзките и контактите, които е имал в качеството си на главен секретар на МВР, например с Никола Саркози - тогава вътрешен министър на Франция. Борисов твърди днес, че е личен приятел с президента на Франция и че само заради него - Борисов - българските медици са свободни.
2. Че Бойко Борисов се е снимал с два милиона души. По 10 секунди на снимка прави около 5500 часа, разделено на 8 часа работен ден, излиза, че Бойко Борисов е прекарал над две години и половина, без съботите и неделите, вместо в работа, в снимки с народа.
3. Че въпреки тези 2,5 години, прекарани във фотосесии и в даване на автографи, Бойко Борисов не е подушил помиярите, а ги вижда едва сега - в предизборна обстановка.
4. Че Бойко Борисов е забравил да спомене освен тези снимки и за другите, които е правил на частни фотосесии с подбрани български фотографки. В близките дни ще публикуваме още информация по тази тема - информация, която е официално публикувана - в книга, написана от един негов много добър приятел.

Публикувано от Скарамуш

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5606 |02.09.2007 Пробуждащият се българин . 16| 27569 |18.08.2007 Най-смешните футболни клубове в България . 13| 6785 |16.08.2007 Румен Петков да даде отпор на всички плювни срещу Родината, зове патриот . 13| 6152 |14.08.2007 „Народен глас" иска Гиньо Ганев да се пенсионира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads