Реклама / Ads
3| 4827 |28.12.2014 НАРОДЕН ГЛАС

ЧЕЗ България получи наградата „Инвеститори в човешки капитал”

.
ЧЕЗ България получи отличието „Инвеститори в човешкия капитал“ на официална церемония в първото издание на годишните награди „Компания на годината”. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Отличието бе връчено за прилагане на успешни бизнес практики в развитието на човешкия ресурс.
 

Целта на наградите, организирани от списание Business Lady, е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се фокусира общественото внимание върху иновативни модели за управление и да се поощри предприемачеството сред българската общественост.„Ние сме един от най-големите работодатели в България и сме силно ангажирани с нуждите, интересите и мотивацията на хората, които с труда си изграждат нашата компания. Освен отговорност към нашите близо 3900 служители, това е нашият начин да подобряваме ефективността си и да подобряваме обслужването. Това е нашата философия за бизнеса“, каза Петър Докладал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Наградата, която ЧЕЗ получи в първото издание на „Компания на годината“, е поредното признание за успешните практики в грижата за своите служители. През миналата година ЧЕЗ България получи сребърната статуетка на престижната международна бизнес награда Stevie в категория „Човешки ресурси“. В началото на 2014 г. компанията бе отличена за трети път с голямата награда на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд", а в средата на годината едно от дружествата на ЧЕЗ в България, ЧЕЗ Разпределение, стана първата българска компания, акредитирана с бронзово отличие на "Инвеститори в хората". Това е международно признат стандарт за подобряване на бизнес представянето и конкурентоспособността на компаниите чрез прилагането на най-добрите практики в областта на управлението и развитието на човешкия потенциал.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5543 |22.12.2014 Първа оставка заради паметника "1300 години България" . 28| 5544 |21.12.2014 Омбудсманът: Ако не изчистим гнилите ябълки от съдебната система, ще изядат България . 5| 5617 |17.12.2014 Бреее! Патриотите обявиха Петър Москов за герой на България . 69| 8682 |10.11.2014 Днес България не е дори държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads