Реклама / Ads
43| 6001 |10.09.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Инджев: Путин има нужда от троянски кон в конюшнята си

.
България е използвана от Путин като шпионин в НАТО.От нас Путин има нужда като троянски кон.Но конюшната на Путин е голяма.С тях е немски канцлер, заиграва се с италиански премиер. Това каза по bTV журналистът Иво Инджев, коментирайки думите на военния министър Шаламанов, че Русия ни е враг.
 

Не е имало случай, в който България да посочи Русия като враг. Когато през 2001 г. Иван Костов изгони няколко "Остап Бендеровци, а после изгони и трима дипломати, не стана ясно защо е станало това, обясни Инджев и защити военния министър Шаламанов.

Щом министерството на отбраната се осмелява да  застане срещу руската пета колона и да каже, че се води хибридна война срещу България, това е акт, който заслужава внимание и срещу него скочиха всички. Близнашки предаде четата, даде на заден ход. И очаква другите да ни уважават. Не може за Русия да се говори като за враг, защото е Велика сила. Ако друга страна не е сила, може ли да е заплаха, разгневи се Инджев.

Като си малък и нещастен не очаквай друго освен да те постяват на една маса с Янукович и отзад да  ти се подсмиват. Щом си малък и никой, ще те третират като такъв, обясни поведението на премиерите Орешарски и Близнашки журналистът.

"Газета ру" нарича българските политици от "Атака" проруски националисти, каза още Инджев и не скри възмущението си от тази подигравка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5773 |09.04.2014 "България си ти!": Г-н Дангов, няма да ни откажете да раздаваме храни на нуждаещи . 0| 7331 |08.05.2013 Валя Ангелова, София: Политиката има нужда от хора с голямо сърце . 45| 8318 |20.02.2009 Пиар акция прави В. Путин почетен доктор в Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads