Реклама / Ads
19| 22400 |11.11.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Жорж Ганчев те пита „Българино, прегледа ли си простатата?”

.
В цял свят през ноември стотици хиляди мъже се включват в инициатива за профилактика рака на простатата. Символ на каузата е черния мъжки мустак, който краси лицата и напомня, че мъжествеността зависи преди всичко от здравето.
 

Известният политик предпочита услугите на Хил клиник

 

Ракът на простатата е коварно заболяване, защото често започва без симптоми и не се проявява чак докато вече е образувал метастази в други органи и тъкани. Световната урологична общност предупреждава, че профилактиката на простатата трябва да се провежда не по-рядко от веднъж в годината при всички мъже над 50 г. и да включва: ректално туширане, ехограф и изследване нивото на PSA. В Хил клиник профилактичният преглед покрива най-високите международни стандарти, а лекарите д-р Александър Боцевски, д-р Юлиян Коцев и д-р Георги Георгиев са изключително опитни както в диагностиката, така и в лечението на заболяванията на простатата.

 

„За нацията е важно българите да за здрави, да ходят на уролог, да следят за състоянието на простатата си! Животът е един и е прекрасен само, когато си здрав! Умната!” съветва мъжете един от най-легендарните притежатели на мустаци в България Жорж Ганчев. На неговите 75 години той пращи от енергия, има нови планове и е отговорен към себе си и семейството си. Като част от тази отговорност г-н Ганчев разбира и редовните консултации с уролог в Хил клиник.

 

 

Колкото по-рано се открие коварната болест толкова по-големи са шансовете на пациента да бъде излекуван. Голямо преимущество е, че Хил клиник осигурява на пациентите си и невероятната възможност да ги консултира прочутия в цяла Европа немски проф. Щолценбург. Той е завеждащ отделение Урология в Университетската болница в Лайпциг (Германия), с 10-годишна лапароскопска практика и над 3000 операции. Локализираният в рамките на простатната капсула рак, който няма разсейки в други органи и тъкани дава добри перспективи, а лапароскопската хирургия осигурява максимална ефективност и добро качество на живот. 

 

През ноември 2013 в Хил клиник се провеждат безплатни консултации на мъже с рак на простатата чрез прегледи и по документи от уролозите на клиниката и проф. д-р Уве Щолценбург, за да се препоръча най-доброто възможно лечение.

Този жест към мъжете с простатен карцином Хил клиник прави за първи път и възможността да се възползвате от него. Консултациите са само с предварително записване на час на тел.  02/439 3131

 

Урологичното отделение на Хил клиник предлага комплексни решения при лечение на: доброкачествено увеличена простата, фимоза, варикоцеле, фидроцеле, свръхактивен пикочен мехур, всички видове камъни в пикочните пътища, пролапс, уро инфекции и реконструктивни интервенции на половия член.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 101| 8390 |23.10.2013 Студентите се събудиха, питат "докога" . 61| 8520 |02.07.2013 Едвин Сугарев пита Цацаров за Станишев . 8| 5789 |28.08.2008 Отговорност и възпитание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads