Реклама / Ads
41| 35527 |15.02.2012 НАРОДЕН ГЛАС

К. Маркова: Като убиха мъжа ми, ми биха шамари в полицията

.
Катрин Маркова
Някой в МВР или в ДАНС е накарал групата за отвличания да работи за него. В 1,30 през нощта звънна девер ми, каза ми, че колата гори и докато стигна, вече не можах да я разпозная, заяви по ТВ 7 Катрин Маркова, чиято кола беше опожарена миналата нощ.
 

Припомняме, че нейният син беше отвлечен преди години и този случай даде начало на случая Наглите, разказвайки цялата схема.

Притеснявам се, че това не е дело на пироман, добави тя. Седмица по-рано беше счупен предния прозорец, може би тогава са имали намерение да я палят, допусна тя. Това можело да е предупреждение, допусна Маркова. Не знам какво се случва, възкликна тя.

Ако не беше детето ми жертва на отвличане, едва ли щях да ги разкрия, каза Маркова. Като че ли нямаха воля толкова години да я хванат, коментира тя. Доскоро нямаше воля да ги хванат.

Никога не съм виждала бай Миле, каза тя по повод убийството на съпруга й, Иво Марков-Сидижима. Тя чела впоследствие, че има обща фирма с бай Миле, хотел на Златни пясъци, диамантен бизнес и салон на НДК. А аз имам 20 квадрата салон на "Нишава".

Сигурна съм, че някой в МВР или в ДАНС е накарал тази група да работи за него, каза Маркова. Тя обясни, че в нейния случай те знаели всичко, въпреки че не били така обучени, но в случая с А. Бончев вече било гавра. Предполагам, че са работели за някого, не може да ги оставят да вилнеят, имали са подкрепа, а след като се смени правителството, за нула време ги хванаха, каза тя.

Тези хора се държат в съдебна зала супер нагло, каза още тя. Като ги понатиснат малко, ще си кажат, сигурно имат методи на разпити, при мен, като убиха мъжа ми, ми биха шамари. Застреляха го, докато купувах храна. Един полицай ме разпитва на следващия ден, питаха ме колко телефона имам. Аз имах един и у мен беше още един на приятелка, но казах, че имам един, защото за другия въобще не се сетих, той не беше и мой. Такъв шамар ми откосиха тогава, възкликна тя. В момента полицейското насилие е най-слабо, констатира тя. Сега за всяко нещо те следят под лупа.

В Перник не си свършиха работата като хората, но не мисля, че колата ми е запалена заради това, което съм говорила по този повод. Не мисля, че са заради Перник нещата, обясни тя. Колата не е запалена заради девер ми, той е нормален човек.

200 000 евро дадох за откуп, искаха 2 милиона евро, разказа Маркова. Събрах ги от приятели, добави тя и каза, че ако била близка на бай Миле, едва ли щели да я закачат. Накрая я попитали колко е събрала, написали й "кажи сбогом на сина си", като казала колко е събрала.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 7635 |06.02.2012 България - със сериозен дипломатически потенциал в Близкия изток . 7| 7838 |05.12.2011 ЗА пуйките, прасетата и хората . 16| 9785 |22.11.2011 Енергийната мафия удари шамар на държавата и чака другата буза . 17| 7549 |15.11.2011 Старите чепици на новото мислене

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads