Реклама / Ads
249| 11963 |11.04.2015 НАРОДЕН ГЛАС

О. Минчев бесен на „дегенерата“ Бисер Киров за 9 май

.
Политологът Огнян Минчев
"Българският президент не е само конкретна личност - той е институция. Моля, веднага да бъде изхвърлен от българското посолство в Москва наглият дегенерат, който в официално качество оплюва своята родина и нейните върховни официални представители.“
 
Острата реакция на политолога Огнян Минчев е по повод изявление на певеца Бисер Киров, който е културен аташе на България в Русия, срещу президента Росен Плевнелиев.

В интервю за най-четения вестник в Русия „Комсомолская правда“ Киров е коментирал отказа на българския президент да дойде на тържествата по повод 9 май в Москва по следния начин:

„Не сте загубили нищо, като президентът на България не дойде в Москва. Има хора, които са достойни за този празник, има и такива, които не са. Той попада във втората категория. Девети май – Ден на победата се празнува в целия свят. Това е празник на величието на духа. Това е началото на Европа. И цяла Европа трябва да се поклони пред съветския войник, защото Европа не би била, ако този ден не се беше случил“.

Именно тези думи на българския певец, който от години живее в Москва, предизвикаха Огнян Минчев, който избухна във фейсбук. Ето какво написа още той в социалната мрежа:

„Г-н президент, г-н Митов, моля не подминавайте тази наглост с мълчание - водопадите помия, които заливат българската държава от Москва и от слугите на Москва в България са на път да унищожат остатъка от нашата национална независимост за пореден път. Единственият ни шанс е да не мълчим и да се защитим!

Този негодник оплюва България от позициите на руски империалист в продължение на десетилетия. Назначаването му на този пост най-вероятно е станало с подписа на някоя червена марионетка в МВнР. Този абсурд трябва незабавно да бъде поправен".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 10631 |05.02.2015 Андреев, бесен: ДПС е агентурното име на ДС; Доган е получавал пари от ДС . 49| 9662 |08.11.2014 Почна се! Слави Бинев бесен на Борисов, отрязал го за шеф на комисия . 3| 6585 |20.10.2014 Бащата на убитата Яна пред Фрог: Бесен съм на доживотната присъда . 19| 6154 |07.10.2014 Кметът на Кюстендил бесен за избора на Бат Сали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads