Реклама / Ads
4| 6452 |29.09.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Т. Найденов пред Фрог: Гей-парадите са издевателство върху достойнството

.
Дълго отказваният гей-парад в Белград все пак се състоя, въпреки енергичния протест на сръбската общественост и църква, пострадаха полицаи. Кметът на Белград отстъпи в угода на Европейската комисия, тъй като Сърбия очаква да бъде приета за членка на ЕС, коментира пред Фрог нюз специалистът по социална медицина Тотко Найденов.
 

Премиерът категорично отказа да присъства на проявата. Стотици полицаи пазеха весело манифестиращи гейове и лесбийки от възмутената тълпа зяпачи; някои от униформените даже пострадаха при сблъсъците.

 

У нас тези показни акции на "чувствените хора", както обичат да се наричат самите те, с обратна сексуална ориентация, се провеждат от няколко години, въпреки вялата съпротива на различни формации, определящи се пък като "патриотични". Нееднократно съм се обръщал към столичната кметица да не им ги разрешава, както стори пазарджишкият й колега, но не получих никакъв отговор, "сякаш съм невидим", възмущава се д-р Найденов.

 

В Библията ясно пише (един от заветите на Господ към Мойсей: "С мъжко да не лягаш като с женско; това е гнусота; и двамата да се убият!"). Естествено, подобно указание е абсурдно, архаично и нелепо. От 3 до 6% от мъжките популации в отделните страни са с "обратна захапка"; обикновено са силно интелигентни и дори талантливи. Примери от световната история - колкото искате: най-големият гений на човечеството Леонардо да Винчи, друг недостижим творец Микеланджело, поетът Петроний, Оскар Уайлд, лорд Байрон, Чайковски, Херберт фон Караян, Фреди Меркюри… Но едно време те са криели лявата си сексуална ориентация, защото тя е била преследвана от закона (вкл. и у нас, до 10 ноември). Сега излязоха на светло.

 

Хомосексуалните връзки са заклеймени от Господа, защото не са продуктивни, т. е. не създават дете, а това е смисълът на секса (освен удоволствието, разбира се). Отдавна вече психиатрите не ги смятат за перверзия (извращение), а само за девиацио (отклонение), защото, наистина, не можем да говорим за извращение, когато има взаимно съгласие, сиреч - няма насилие и не се използва служебна или финансова зависимост.

 

Нашето общество в преобладаваща си част е хетеросексуално и православно; това го знаем всички. Европейският псевдолиберализъм, който без съмнение ще унищожи самата Европа (най-вече чрез неконтролируемото свободно пропускане на огромни тълпи гладни и невежи ислямисти!) с явно удоволствие не само хомосексуализма, но и педофилията и инцеста; знаете, че имаше решение на евродепутатите те да не се преследват съдебно. Отдавна въпросните гей-паради са разрешени в цяла Европа и на тях присъстват държавници и политици. С очите си съм виждал снимки от парад в Амстердам, комуто гордо козируват, т. е. отдават чест (!?) висши военни. В САЩ дори отпадна забраната да бъдат наемани на служба в армията (пускат вълка в кошарата).

 

Но, да се върнем на темата. Подобни гей-паради на една малцинствена група са остро и с нищо непредизвикано предизвикателство и дори издевателство към преобладаващото мнозинство от хората и накърняват техните чувства, права и свободи. Хетеросексуалните родители с право се дразнят, чувстват се оскърбени и не искат техните деца да гледат подобни шумни изяви, които са непряка покана към тях да ги последват и да им подражават. Стигна се дотам, че представител на американското посолство се появи на миналогодишната демонстрация и гордо посочи мъжа си...

 

Никой у нас не преследва "обратните" граждани, както те твърдят, не ги напада, не ги дава под съд. Немалка част от тях са педофили, да не говорим, че ХИВ-инфекцията е разпространена най-вече помежду им (не им я пожелавам, и дума да не става!). Нека си правят каквото искат, като се усамотят, но - насаме, без показност, съветва медикът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 6421 |29.09.2014 Иван Костов предлага: Смяна на гуверньора, актуализация на бюджета, програмен кабинет . 9| 7077 |26.09.2014 Адв. Рангелов пред Фрог: Игрички провалиха избора на председател на ВКС . 12| 6245 |26.09.2014 Енергиен експерт пред Фрог: Вдигането на тока трябва да е с 50% и хората ще умрат . 0| 6204 |25.09.2014 Абумелих пред Фрог: Дефицитът на НЗОК става 200 млн., да падне монополът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads