Реклама / Ads
0| 3857 |24.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Да направиш референдум против себе си е уникално явление. Даже за Слави, дори и за българската политика

.
Авангардно решение е човек да предприема коренно противополжни действия в кратък период от време, които влизат в тежко единоборство помежду си. Явно Слави Трифонов и сценаристите му нямат проблем с това, защото след тези лъкатушещи маневри стоят други цели, които са далеч от интересите и добруването на народа. Изненадани ли сте от разминаването между думи и дела?! Какъв парадокс!
 

ПР експертът Любомир Аламанов написа в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че важно хората да не забравят, че скоро предстоят избори. Ключово е да се гласува за нормални модерни партии, а не за измамници. Според Аламанов противоречивите действия на много бивши и настоящи народни избраници, се дължат освен на преследването на користни цели, но и на липсата на адекватна и навременна "психиатрична помощ у нас."

 

Ето пълния текст на позицията на Любомир Аламанов:

 

Хората на Слави, 2015г.: Искаме референдум дали броя на депутатите да се намали от 240 на 120, защото няма нужда от толкова много депутати.


Хората на Слави, 2023г.: Искаме референдум дали да има Велико НС и броя на депутатите да се увеличи от 240 на 400, защото така ще има по-голяма представителност.
Да направиш референдум против себе си е уникално явление даже и за българската политика.


Нещо като ваксиниран антиваксър. Или като човек, който си държи парите в евро, защото така е сигурно, но прави подписка срещу еврото, защото не било сигурно.
Това е горе-долу всичко, което трябва да се знае за липсата на психиатрична помощ у нас.


Дано малко хора се излъжат от тази поредна политическа манипулация.
Идват избори. Моля ви, мислете. Гласувайте за нормални модерни партии. А не за политически измамници.
Спокоен ден!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7046 |08.01.2023 Анджей Вайда: Няма нужда да обявяваш война на противника, по-сигурно е да го изненадаш – лъжата побеждава . 0| 4582 |30.11.2022 Адв. Валя Гигова: Какво следва от решението на КС да обяви за противоконституционно решението за пътните фирми? . 0| 7264 |04.04.2022 Бимбалов: Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от противната свобода на словото . 12| 5511 |21.11.2021 Пътят при ”Капитан Андреево” е блокиран от противници на ”изборния туризъм” /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads