Реклама / Ads
7| 13252 |03.05.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Отмъщение: Зарязани мъже пускат секс обяви от името на екс любовници

.
Травмирани от любовно разочарование пловдивчани измислиха ефикасен, макар и доста неприятен начин да си го върнат на бившата. Изоставените мъже заливат сайтовете за платена любов с изгодни оферти от името на доскорошната си половинка.
 

 

 „Останах шокирана, когато в 3 през нощта, телефонът ми иззвъня. Първата ми мисъл беше, че се е случило нещо лошо с някой от семейството. Каква беше изненадата ми, когато мъжки глас в слушалката ме застреля с въпроса дали съм на работа. В просъница попитах кой се обажда и какво иска от мен. А мъжът учудено обясни, че се обажда във връзка с обявата. Тъй като не бях пускала никаква обява, обясних, че вероятно е станала някаква грешка и затворих”, разказа потресена дама пред „Марица”.

 

Мистериозното нощно позвъняване обаче било само началото на телефонния тормоз, на който била подложена 30-годишната Борислава. Още на следващия ден се обадил задъхан мъжки глас и отново попитал за обявата, този път директно. „Пълна програма за 20 лева, нали? Къде трябва да дойда”, нетърпеливо изстрелял мераклията.

„Отвърнах, че сигурно е станала грешка. В първия момент изобщо не разбрах за какво ми говори", разказва пловдивчанката. След като обаче в рамките на няколко часа получила още 20-ина подобни покани, с ужас установила, че е станала жертва на злоупотреба. Оказало се, че бившият й приятел, с когото скъсала преди месец, е публикувал номера й в сайт за платен секс. Офертата била повече от обещаваща: "Красива брюнетка със собствен терен предлага едночасови забавления по всяко време на денонощието само срещу 20 лева". По-нататък се изброявали всевъзможни пози и сценарии от Кама Сутра, с които нищо неподозиращата дама обещавала да ощастливи потенциалните си клиенти.

 

"Някои от термините никога не бях ги чувала. Не знаех, че изобщо нечия глава може да роди подобно забавление в леглото", изумена е Борислава.

За неин късмет, веднага щом се обадила в сайта, администраторите махнали обявата. Те й обяснили, че не е първата жена, жертва на "сладкото отмъщение". Обаждали се десетки дами, които вдигали луди скандали на приемащите обявите. "Не сме виновни, не носим отговорност за съдържанието на обявите. Единственото, което можем да направим, е да ги изтрием, след като получим сигнал за злоупотреба".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5992 |02.05.2014 Не пускаш на шефа, не те пращат в чужбина . 2| 5688 |30.04.2014 ЧЕЗ подменя електромери . 0| 6123 |30.04.2014 ЧЕЗ прексъва тока заради ремонти . 2| 11089 |29.04.2014 Излъганите за Англия: Опира до съд или бой!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads