Реклама / Ads
0| 11236 |25.06.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. Стойков за Фрог: US-танковете са демонстрация, трамплин сме на САЩ

.
Проф. полк. Стойко Стойков
Танковете и другите тежки въоръжения се разполагат в държави, като по този начин те изкуствено се превръщат в пригранични на даден конфликт. И всички тези бази, с разполагането в тях на американски танкове, стават потенциални мишени. Не на последно място никой не предоставя оръжие ей така, даром. Това коментира за Фрог експертът проф. полк. Стойко Стойков.
 
Всички добре запознати с театралната драматургия знаят , че пушката закачена на стената в първо действие, в трето действие гърми. А и танковете са американски а не натовски. Със същата логика танковете могат да бъдат и турски, допълни професорът.

С много бързи темпове се прикачваме към една колесница и обикновено при такова прикачване винаги сме били към губещата страна.  Когато следваш една такава политика, престават да те уважават. Тази политика води до бърза и динамична ескалация на напрежението между съседи, смята проф. Стойков.

Разполагането на танкове в България и другите страни по границата с Русия е демонстрация. Но не винаги за една демонстрация се получават аплодисменти. Това недоразумение между двама министри /военния и външния/ - какво, къде , колко как е търсене на проверка на общественото мнение и на реакцията , която предварително се знае и се иска да бъде променена. А над тях винаги стои оня чичко, който може да ги напляска за игрите на войници и танкчета и накрая Бойко Методиев Борисов ще вземе правилното решение. Това е, коментира експертът.

На никого не е приятно, ако до неговата къща гори къщата на някой. А в момента по .голяма част от границите на Русия горят. Разполагането на тези тежки въоръжения до горящи обекти е наливане на бензин в огъня, посочи още той.

Е, тези танкове не могат да уплашат Русия. Но те могат да бъдат използвани в една оперативна полоса.С танковете ние се превръщаме в трамплин.  А когато някой с една голяма тежест скочи върху трамплина, обикновено е за сметка на трамплина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10576 |24.06.2015 Проф. Петканова пред Фрог: Р. Инджова е достойна българка и заслужава пенсия . 0| 5724 |23.06.2015 Кметът на Вършец за Фрог: 6 деца се взривиха с барут . 0| 5972 |23.06.2015 А. Славчев за Фрог: Депутатите работят за банковата мафия . 0| 5898 |23.06.2015 Д-р Найденов за Фрог: Мерси на посланиците за евроГейската им подкрепа!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads