Реклама / Ads
0| 5899 |23.06.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Найденов за Фрог: Мерси на посланиците за евроГейската им подкрепа!

.
д-р Тотко Найденов
За пореден път в столицата на демографски сриващата се и изчезваща от света България ще се проведе грандиозно шествие на хора с обратна сексуална ориентация. Посланиците на цели 18 страни подкрепят изтънчената културна проява с подписите и имената на страните си. Мерси за евроГейската ви подкрепа, но я запазете за своите народи, да преминават масово към третия пол и да не създават деца. Пожелаваме ви успех! Само спрете да се намесвате, плийз, във вътрешните ни работи, коментира за Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Нека да е ясно: нямам нищо против онези 3-6% от мъжката популация, която ходи по левия тротоар и има за национален празник 2 февруари. Макар да съм православен, не приемам съвета на Господ към Мойсей: "С мъжко да не лягаш като с женско - това е гнусота; и двамата да се убият!" Макар и почитател на могъщия талант на Горки, не разбирам призива му: "Унищожете хомосексуализма - и фашизмът ще изчезне!" Заклеймявам и Хитлер, който е избил 500 000 немски гейове в концлагерите, и Сталин, който е пращал съветските им братя по нагон в ГУЛАГ. Радвам се, че отдавна от Наказателния ни кодекс отпадна члена, по който ги съдеха (спомнете си делото срещу столични интелектуалци, вкл. Чавдар Драгойчев и Георги Парцалев, който остави знаменитата фраза: "Коскоджамити съдии, а се занимават с нашите дупетии", както и - "Задникът си е мой и ще правя с него, каквото си искам!"). Никога не съм наричал хомосексуализма - перверзия, защото нея я има само при насилие и използване на служебна или финансова зависимост; когато някаква сексуална практика се извършва при взаимно съгласие и удоволствие, колкото и да е странна и отдалечена от онази, която създава деца, тя не е извращение, а девиацио (отклонение), разсъждава Найденов.

 

Ни най-малко не ме интересува какво вършат хората под юргана. Но защо навират забавленията си в очите на останалите 97% от населението, да го хвърлят в потрес и погнуса? Самите нежни мъже и мъжествени жени нямат ни най-малката полза от подобно нагло демонстриране на влеченията си. И кой от нас днес, в България, ги преследва, унижава, уволнява, гони и преследва? Шефът на фирмата, чорбаджията, се интересува единствено от дейността на служителите и работниците си, не и от заниманията им в извънработно време. 

 

Въпросните гей-паради са не само предизвикателство към огромната, преобладаваща част от населението, но и дискриминация към него, защото накърнява чувствата и разбиранията му за  сексуални взаимоотношения, бащинство, майчинство, Любов. Но кой да защити тези християнски ценности? Столичната Община явно не ги споделя!


Хомосексуализмът си е личен избор на всеки, в зависимост предимно от генната му нагласа. Но той е и опасен за здравето. Немалка част от тези хора са педофили, други вече са ХИВ-позитивни и дори болни от СПИН, предупреждава социалният медик.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5493 |22.06.2015 Синдикалист за Фрог: КЕВР да се разпусне, НЕК да се фалира . 8| 5269 |16.06.2015 А. Христова за Фрог: МВР се страхува от ромските лидери . 15| 12341 |16.06.2015 Кметът на Буковлък пред Фрог: Роми-крадци пазят полето чудесно . 20| 5771 |16.06.2015 Проф. П. Иванов за Фрог: През 2050 г. българите ще са етническо малцинство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads