Реклама / Ads
0| 3277 |17.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Радослав Бимбалов за връчването на третия мандат: БСП е опасна, защото е ”неприкрит кремълски бастион”

.
Радослав Бимбалов, рекламист
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук рекламистът Радослав Бимбалов посочи, че връчването на третия мандат за съставяне на правитество на БСП е опасно, защото тя представлява: ”неприкрит кремълски бастион в България.” Според Бимбалов ”На фона на всичко това, днес се формира още една партия в накълцаното ни протестно пространство.”
 

Според Радослав Бимбалов връчването на "мандат за управление на разпадаща се партия, носител на вековна срамна история, която в момента представлява активен, неприкрит кремълски бастион в България. Всичко това, само и само да не даде открито мандат на ДПС."

 

Освен това Бимбалов посочва, че е още по-грозно "активното мероприятие срещу Демократична България. Стратегията, по милиционерски, представляваше “добро и лошо ченге”. Борисов лично играе доброто ченге. Навсякъде - шумно, щедро и лицемерно - той раздава доверие към ДБ, призовава президента да връчи мандата на ДБ, разбира се целенасочено скъсявайки коалицията до “Да, България” или още по-малкото “Христо”, за да всее нужния разкол отвътре им."


Същевременно Бимбалов откроява, че се "насъскват глутниците на прокурватурата - лично Ваньо (без каскет дори) е пуснат да хвърля сянката на един внезапно появил се крипто-скандал върху политически партии - ПП и ДБ, естествено. Да не говорим за последната грозна махленска акция срещу един депутат от ДБ за “подпомагане на терорист”. Да, звучи нелепо и грозно и точно такова е."


Бимбалов е категоричен: "На фона на всичко това, днес се формира още една партия в накълцаното ни протестно пространство. Дали е случайно, не знам. Но истината е, че активното мероприятие по унижаване на недоволството работи, за пореден път."




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3548 |03.01.2023 Радослав Бимбалов: Войната е разгуленият пир на безчовечността . 3| 4430 |19.12.2022 Радослав Рибарски(ПП): Склонни сме да пробваме с кабинет на малцинството . 3| 5269 |20.10.2022 Радослав Бимбалов: След парламентарен разпад може да последва авторитарен режим . 0| 7253 |04.04.2022 Бимбалов: Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от противната свобода на словото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads