Реклама / Ads
0| 7915 |05.10.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Само във Фрог: Общинарите от ”Лозенец” гузно се крият за престъплението с градинка

.
Ужасът за живеещите наоколо е пълен....
Има макар и една стъпка в развитието на сагата със застрояването на градинката между няколко блока в столичния квартал ”Лозенец”, на улиците ”Кожух” и ”Богатица”. И докато общинарите от района и от Столична община са си ”стъпили на ушите”, има отговор от Комисията за строителен надзор, че не са едно и две нарушения на законите.
 
След публикацията във Фрог нюз сезирахме за нарушението  община "Лозенец" и Столична община, както и Комисията за строителен надзор. Бяха направени няколко проверки от представители на тази комисия и установени наорушения на Закона за устройство на територията и на други закони, казва инженер Иван Гранитски. Оказа се, че за това строителство е бил уведомен строителят на нашия блок, но не и собствениците, добавя той.

Община " Лозенец" мълчи, Фандъкова мълчи, а вече от месец сме поискали проверки по случая. Не са сспазени изискванията на много закони. Има проблеми и с издаването на виза за строеж, включват се в разговора и други собственици на апартаменти от блока.

Самият строеж продължава с пълна пара. Доколкото разбрахме, строителството е под чадъра на архитекта на община "Лозенец". Къде в нарушение на закона, къде по ръба на закона. Ясно е, защо от общините мълчат. Жителите на квартала имаме основание да се срещнем с тези господа в съда и прокуратурата, категоричен е Гранитски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9954 |05.10.2016 Само във Фрог: Свалят GPS-те на Йовчев от полицейските патрулки . 0| 4419 |04.10.2016 Само във Фрог: Роми пробиха сръбската граница за бежанците . 5| 9259 |04.10.2016 Ген. Цанков за Фрог: Борисов е Батман с ултиматума към НАТО за Афганистан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads