Реклама / Ads
45| 8840 |19.09.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Западните правителства да подадат масово оставки заради бежанците

.
Михаил Константинов
В момента наблюдаваме нашествие. Напоителната глупост на западните ръководства, и по-точно на ръководството на Германия, доста спомогна за това нещо. Вече започва да им идва акълът, но може би ще се окаже късно. Препоръчвам им масово да си подадат оставките. Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия математикът проф. Михаил Константинов.
 
Трябва да бъдем много търпеливи и да се молим да не се случи най-лошото. Съвсем малко трябва да падне първият убит полицай или първият убит имигрант и тогава никой не може да каже какво ще се случи. Политическото коректното говорене в случая е най-лошото, защото то ни заслепява и ни пречи да видим истината, подчерта проф. Константинов. Той е категоричен, че има нужда от повече сили на полицията и армията по границата ни. Тези, които забъркаха кашата с бежанците – които нахлуват в независими държави и ги бомбардират, трябва да бъдат изправени пред трибунал за военни престъпления. Рано или късно възмездието ще ги застигне, каза още проф. Михаил Константинов.


Терминът "бежанци" е грешен. Бежанци в България няма. Бежанци може да има във Франция, Италия и Гърция по дефиниция. Това заяви в предаването "Събуди се" по Нова телевизия математикът и анализатор проф. Михаил Константинов.По думите му, повечето от пристигащите в Европа чужденци не могат да се нарекат "бежанци". "Всички без документи, със скъпи телефони и по 5 хил. евро в джоба - хайде стига вече. Виждали сме бежанци. Тези не са такива. Но те като преспят една нощ на открито, заприличват малко повече на бежанци", коментира той.

Математикът направи доста мрачна прогноза: "Нашествието, което ще стане догодина, ще бъде несравнимо по-голямо от тазгодишната". Той посочи и вината на България за настоящата ситуация - приемането на официални представители на сирийската опозиция, част от която е в основата на "Ислямска държава", и участието ни в "либийската авантюра".

По повод предстоящата среща на турския премиер Давутоглу със сирийците, намиращи се в лагери на турска територия, Константинов заяви: "Тези хора наистина са жертви. Но хората, които са виновни, ние не ги виждаме. Но това е някакъв абсурд - те ще разговарят с премиер. Аз давам на заето в момента. Премиер разговаря с премиер".

"В момента ние сме поразени от бедата наречена политически коректно говорене", смята математикът. Той направи и още една прогноза: "Ще има първа жертва. Съвсем малко им трябва, за да падне първия убит имигрант или първия убит полицай. Дано не се случва, но ще се случи".

Според него, за смъртта на малките деца, които се удавиха в морето на път от Турция, а не от Сирия, към Гърция, са виновни родителите им. "Един човек, който си качва детето в една препълнена лодка, без никой да го гони, той е убиец", заяви категорично той. Професорът попита от какво бягат хората, настанени в Турция, където няма война. "Съвсем нормално е тези хора да бъдат настанени в лагери", посочи той.

Относно мерките на българското правителство за опазване на границата, Константинов заяви: "Да се твърди, че няма да се употребява сила, е съвършено погрешно. Освен това армията специално има върховен дълг да защитават държавата - тези хора, ако трябва да умрат там. Те нямат друга функция в момента".

Не може да има обща европейска политика без да има обща европейска армия, посочи математикът и препоръча и България "да си стегне армията".

Константинов се възмути и поведението на емигрантите: "Тези хора не знаят как да се държат като отидат на гости. Не може да влезеш от единия край на Европа и да кажеш: "Не, аз не искам, аз ще отида в Германия"."Немислимо е това което се случва, защото никой не казва истината", заключи Михаил Константинов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 6331 |18.09.2015 М. Ташева пред Фрог: Като сбърчи носле, малкият Волен е същия като баща си . 7| 5375 |18.09.2015 Блогър: Араби ми върнаха портфейла, не съдете хората по цвета на кожата им . 3| 4982 |18.09.2015 Лице на БСП изпрати на Фандъкова снимки за некачествени ремонти . 7| 6113 |17.09.2015 Духовници треперят НАП да не напипа далаверите им

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads