Реклама / Ads
83| 21257 |16.11.2010 ПОЛИТИКА

Босия: Готвят убийството на Филчев, свалят Първанов от власт

.
Николай Колев-Босия
Никола Филчев и Трактора ще бъдат убити. Това ще доведе до политическа криза, след която парламентът ще бъде разпуснат, а президентът Първанов - свален от власт. Това каза пред Frognews.bg дисидентът Николай Колев - Босия.
 

Според него бившият главен прокурор Никола Филчев ще бъде арестуван, а освен него зад решетките ще попаднат Гълъбин Георгиев и Филко Славов. Босия стига до заключението след думите на Цветан Цветанов, който призна, че Филчев е поръчвал убийства, а хора на Трактора са ги изпълнявали. Според Босия в престъпната схема е замесен и бившият министър на вътрешните работи Георги Петкaнов.

Той е категоричен, че във веригата участват много хора, тъй като едно убийство на човек, свързан с властовите ресурси, какъвто е прокурорът Колев, нещата стават съвсем други. Според Босия има три двойки, които са участвали в проследяването и убийството. Трябва да подчертаем и факта, че на следващия ден има извършено още едно убийство – това на Димов, който е бил психолог на баретите и който е станал свидетел на проследяването на прокурора Колев пред дома му. Също така става дума за още няколко убийства, които евентуално ще лъснат – като това на Кристиан Маслев на Натурела, в което най-вероятно Трактора също е включен. Но щом се казва в открит текст и от Бойко Борисов, и от Цветанов, значи е подготвена вече операцията.

Филчев вчера доброволно е бил в следствието, а оттук нататък нещата толкова се динамизираха, че просто очаквам да има бързо решение и някои сили ще подготвят спешно убийствата на няколко човека – на Филчев, на Трактора и на Гълъбин  Георгиев, който е прекият физически убиец. В противен случай разкриването на това убийство и на ямболската адвокатка ще доведе до един властови срив в политическите партии. В един момент и президентът ще трябва да си подаде оставката и да бъде изхвърлен, а Народното събрание - разпуснато. Разкриването на серия от убийства може да доведе до тежка политическа криза, което аз смятам, че ако се случи, ще е очистително и ще бъде добре за страната. Да не говорим, че в България на практика няма политически партии, а едни търговски дружества, които нямат нищо общо с политиката, коментира Босия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 13952 |30.07.2010 Октай: Доган и Генджев са комбина, готвят етнорелигиозен конфликт . 36| 16042 |23.03.2010 Операция „Хищник” брои парите на Доган, близки му готвят преврат? . 40| 15487 |23.02.2010 Сянката на Трактора изплува от самоубийството на Ахмед Емин? . 12| 27034 |02.10.2009 13 г. след убийството някои смятат, че Луканов е жив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads