Реклама / Ads
2| 3952 |23.01.2017 ПОЛИТИКА

Т. Дончева остана без заместник заради едноличните й решения

.
Татяна Дончева
Заместникът на Татяна Дончева - Симеон Славчев хвърли оставка, тъй като лидерката на ”Движение 21” взимала решенията еднолично. Той напуска не само поста, но и партията. Като мотиви сочи принципни различия с лидера на формацията и я обвинява в авторитаризъм.
 
"Мотивите ми да се оттегля от ръководството са продиктувани на първо място от принципните ни различния с председателя на партията за това как, с какви политики, стъпки и действия да се развива „Движение 21“, както и от факта, че важните политически решения се вземат еднолично от председателя на партията и се спускат на членовете на Националния изпълнителен съвет и Националния съвет, като легитимните органи на партията служат само за легализация на взетите предварително някъде решения", написа във Фейсбук Славчев.

Сред аргументите посочва още, че и "Движение 21" се ръководи от Татяна Дончева по същия начин, като останалите партии на статуквото. "Друг основен мотив да се оттегля е, че енергията и въодушевлението, с които създадохме "Движение 21", бяха пометени от стила и начина на работа, които са достатъчно добре познати в партиите на статуквото. Загуби се екипността, което беше предпоставка за постигане на целите ни."

Той уточни, че няма намерение да се завръща в БСП, какъвто апел имаше неотдавна към напусналите редиците на столетницата. Славчев е общински съветник в София и остава в СОС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 19823 |22.01.2017 Раздор в патриотичната коалиция заради президента Радев . 3| 4299 |22.01.2017 Заради дупки почна спешен ремонт на магистрала „Марица“ . 2| 4424 |21.01.2017 Борисов предложи помощ на Орбан заради загиналите деца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads