Реклама / Ads
26| 14479 |30.01.2016 ПОЛИТИКА

Един се нас.а от 20 карамфила, МВР и прокуратурата тичат с Емека

.
"Страшните" карамфили...
"Бременно момиче" е едно от най-абсурдните словосъчетания в света. Ако е бременно, не е момиче. Ако е момиче, няма как да е бременно. Това обаче е нищо в сравнение с тъпизмите, които ни заливат всеки ден. Дебитът и дебилите, които ги произвеждат ни превърнаха в нация от "намби".
 
Думата намби се появява след зомби. Зомби определя особен антропологически вид, а намби е за онемели хора. Но не защото не могат да говорят, а защото са изгубили ума и дума от случващото се край тях.  

Поредното налудно съобщение е, че МВР щяло да сдобрява Слави Трифонов с издателя на ПИК Недялко Недялков. Защото нещо не вървяло в "любовните" им отношения. Епохалната по своето съдържание вест ни поднесе самият главен секретар на МВР Георги Костов. Същият, който разкри всички тежки престъпления, пребори организираната и неорганизираната престъпност, ръководи професионално каквото там са му казали, който не близва алкохол и е известен с интелектуалните изказвания. Ще трябва да изобретяваме нов вид тъпомер, щото обикновените вече не ни вършат работа. Ако досега бяхме цирк, вече сме цирк в лудницата. Добре дошли на Четвърти километър и в Карлуково. Прокуратурата и МВР ви канят.

Как се стигна до това епично решение, което със сигурност ще намери място в годишния доклад на Световната асоциация по психични разстройства.

Слави Трифонов изпратил 20 карамфила на Недялко, а на другия ден - "Интимохелп", та да си обработва Недялко с лекарството вагината. Храбрецът Недялко, който смело изтегли милионите си от КТБ ден преди удара срещу нея, тутакси се  изпуснал в гащите от страх и хукнал да се жалва в МВР и прокуратурата. Мафиотски символ е четния карамфил, - проплакал храбрият шивач и се побарал панически по... бузите, ако разбирате накъде бия. И получил другарска подкрепа. Двете изрядни институции, радващи се пълно доверие от народа, светкавично се заели със спешния случай. Защото несвободното слово недялково било застрашено...

 

Слави и екипът му се сетили за добрия стар черен хумор, но мерзавци от майтап не разбират. Прокуратурата и МВР - също. Ръководещите двете институции със сигурност се дразнят, когато читави медии (в тази страна на намбита все още има такива) ги критикуват и иронизират, наричат ги пеевски и изпълняващи политически поръчки. Но какви са, щом не реагираха нито веднъж на всички недялкови обиди и клевети по адрес на хора, партии и медии, които не желаят да живеят в кочината на Кой? Достойни българи бяха наричани убийци, крадци, лъжци. Показват ги в нескопосани просташки колажи. Фирми и търговски вериги са атакувани брутално. Шантажирани са политици, понякога цели институции. Висши магистрати са омаскарявани по начин, непонятен за здравия разум. Прокуратурата и МВР през цялото това време мълчаха и хихикаха злорадо. Тези институции не защитиха нито веднъж мишените. Но когато се разписка милионера Недялко (спи ли НАП) - скочиха да го бършат. Винаги става така, когато се чуе грухтене откъм хотел "Берлин". Колко героично! Колко свинско!

Ислямска държава не пое отговорността за голямото насиране.

Дори Яни Янев не я пое.

Пак Емека ще трие позора...

 

Делян Карамфилов

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5252 |26.11.2015 Плевнелиев, Първанов и Борисов. Единство и борба на противоположностите . 8| 6256 |05.11.2015 ГЕРБ и РБ напъват да ни убеждават, че били единни . 35| 11917 |26.10.2015 Проф. Дайнов: Авторитарният режим не може да озапти един хулиган . 28| 11175 |07.10.2015 Цв. Василев пред „Форбс“: Един от свидетелите е фалшифицирал подписа ми върху документите и това се доказа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads