Реклама / Ads
26| 10052 |30.08.2011 ПОЛИТИКА

Камелия Тодорова се прави на Симеон в пола

.
Камелия Тодорова
С кухи фрази и лиготии е решила да покорява „Дондуков” 2.
 

Певицата Камелия Тодорова започна да имитира величеството от Мадрид и да си служи с кухите му реплики. Тя се кандидатира за вицепрезидент на никому неизвестния допреди месец бизнесмен Димитър Куцаров и се взе прекалено на сериозно, отчитат от обкръжението й. Приятелите на джаз изпълнителката не могат да я познаят, след като влезе изненадващо в битката за „Дондуков” 2. Тодорова е променила коренно поведението си, изпраща всички обаждания към пиарката си Веси Ганчева и избягва всякакви въпроси, свързани с новото си амплоа на политик. Преди две седмици Тодорова обеща да обясни пред читателите на  „Торнадо” и пред феновете си какво търси на политическата сцена и какво ще прави като вицепрезидент. Дни по-късно обаче  се отметна от обещанието си и ни препрати към личната си асистентка Веси Ганчева с лаконичното „ще дам интервю, когато му дойде времето”. Тези думи вече звучат познати и се приемат от народа като поредния опит да бъде излъган от хора, които не знаят какво искат да правят в политиката и защо са там.

 

Фразата доби популярност по времето на НДСВ. Тя беше една от любимите на бившия премиер Симеон Сакскобургготски. Когато Царя нямаше логично обяснение за действията на правителството си или опитваше да бяга от неудобните въпроси, обичаше да ни праща да пасем трева с „когато му дойде времето”. Времето, за което ни говореше, така и не дойде, но за сметка на това Сакскобургготски си има последователи, които възкресяват лафовете му. Пиарката на джазменката пък ни обясни, че „времето” щяло да дойде след трети септември. „Както знаетег-жа Тодорова вече не е свободен електрон

и всички нейни изяви минават през мен”, обясни ни личната асистентка на звездата. Тя допълни, че дотогава в предизборния щаб щели да подготвят отговорите на всички журналистически въпроси.

 

Камелия Тодорова е кандидат за вицепрезидент на непопулярния бизнесмен Димитър Куцаров, който има охранителна фирма. Двамата все още не са представили своята платформа пред избирателите си. Въпреки доброто намерение на „Торнадо” да даде думата на нежната половинка от кандидатпрезидентската двойка, тя изненадващо се опита да се прави на оригинална и да гледа с презрение и досада родната действителност. Познавачи на Камелия твърдят, че подобни парвенюшки изцепки са съвсем в стила й. Хората още помнят как преди години, след като се върна за първи път от САЩ, в разговор в предаването „Добро утро” със Сашо Авджиев, джазменката предпочете да се лигави от националния ефир. Тя упорито си кълчеше езика, демонстрирайки, че е забравила правилното произношение на родните думи, и твърдеше, че не е Камелия Тодорова, Кеми Тодороф. Плоските и номера обаче не минаха пред водещия и той директно и показа вратата на студиото и отказа да разговаря с лигавата гостенка.

 

Все още не е ясно и как ще протече кампанията на Куцаров и Тодорова тази есен. Пълната мъгла около двамата мераклии буди сериозни съмнения у избирателите за истинските им намерения и дали целта на певицата и бизнесмена е президентското кресло или някаква друга задкулисна игра. В същото време социолози и политолози не дават никакви шансове на Куцаров и Тодорова и приемат въпросите, свързани с тях, като безсмислени.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 8488 |02.08.2011 М. Кунева: В. Танов е изолиран от правителството . 35| 6617 |07.07.2011 Политолози: "3 на релси" за правителството . 29| 7102 |23.06.2011 РЗС прави синия Мартин Заимов кмет . 21| 7110 |28.05.2011 Симеон: Политическият тон на предизборната кампания трябва да е умерен.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads