Реклама / Ads
17| 7591 |06.04.2014 ПОЛИТИКА

Кметове хвалят Станишев и правителството

.
Лидерът на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев се срещна с над 15 червени кметове, наместници и независими от област Добрич и община Балчик. Сред тях бяха кметът на Кранево Румен Николов, на Генерал Тошево Димитър Михайлов, на Шабла Райна Бърдарева, на Балчик Николай Ангелов. По време на срещата присъстваха Сияна Фудулова и Красимир Янков. На събитието градоначалниците изразиха и своята благодарност, и тази на жителите от региона, от работата на правителството на Пламен Орешарски.
 

Кметът на Балчик Николай Ангелов категорично заяви, че е изключително важно силното представяне на левицата на предстоящите европейски избори. Според него, хората са мотивирани да дадат своя глас на изборите за Европейски парламент.

Кметският наместник на село Дропла Блага Атанасова благодари на Сергей Станишев от името на жителите за отделените средства от правителствената инвестиционна програма, с която бяха отпуснати над 500 милиона лева за страната. В тази програма попада и пътят между селата Сенокос-Дропла. „Пътят помага не само на жителите на двете населени места, но и на бизнеса, защото участъкът е силно натоварен от преминаващите камиони със зърно”, категорична бе Атанасова.

Кметският наместник на село Храброво Йордан Коев благодари на Станишев за това, че новото правителство е помогнало и на най-възрастните хора с добавки за Коледа и Великден.

Градоначалниците споделиха пред Сергей Станишев своите проблеми и препоръки. Лидерът на БСП подчерта, че правителството ще продължи да работи и да напредва със същите темпове. Относно предстоящите евроизбори лидерът на социалистите бе категоричен, че те са изключително важни не само за България, но и за Европа, защото ще определят курса на политика на Стария континент за следващите години.

На срещата присъства и кандидатът за евродепутат от листата на левицата проф. Николай Джагаров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 117| 11752 |03.04.2014 Станишев: Когато Мартин Шулц стане президент на ЕК, България ще влезе в Шенген . 53| 8450 |24.03.2014 Станишев призова за справедлив модел на отношения с Арабския свят . 32| 10024 |22.03.2014 Сергей Станишев: Ситуацията в БСП Монтана е изпитание . 37| 6790 |16.03.2014 Станишев: От нова Студена война ние ще сме най-пострадалите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads