Реклама / Ads
0| 4928 |01.03.2023 ПОЛИТИКА

Кремена Кунева: Ще направя всичко възможно коалицията ПП-ДБ да бъде първа политическа сила

.
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук Кремена Кунева посочи, че в момента ”имаме историческия шанс да издърпаме България напред, там където трябваше да бъде още преди години.” Кунева заяви, че ще направи всичко възможно коалицията ПП-ДБ да бъдат първа политическа сила, независимо дали тя ще в листите или не. Според нея не може да се говори за разцепление. Кунева ще подкрепи Морфов утре в 14:00ч. на протеста пред Министерство на културата, който се огранизира в негова защита.
 

Ето пълния текст на публикацията на Кремена Кунева:

 

Не знам защо отдолу стои надпис “разцепление”, но всичко, което се случва в момента е точно обратното. Прочетох реакциите вчера на много от вас и считам за важно да дам допълнително пояснение по някои въпроси и категорично да заявя, че не просто не съм се отказала, а съм още по-мотивирана.

 

Коалицията ПП-ДБ ще бъдат първа политическа сила и аз, независимо, че не съм в листите, ще направя това, което зависи от мен, за да помогна на този процес. Докато виждам тяхната мотивация, докато виждам какви хора се борят вътре, докато виждам желанието им да се учат от грешките си и да стават все по-добри и по-добри, докато пазят тази близост с хората и обществото, те ще бъдат моят отбор.


Вярвам, че вътрешните проблеми ще намерят своите решения, така че да не пречат и да не създават противоречиви усещания, но това също е процес, през който ще се докаже силата на лидерството и визията за това, кое е най-важно за България!

 

Имаме историческия шанс да издърпаме България напред, там където трябваше да бъде още преди години.И в този исторически момент, силата ни трябва да се насочи към голямата битка. За мен тя е за сърцето и доверието на хората. Тя не е само срещу порочни модели, тя е ЗА хората. За нас.

 

И моля ви, спрете с тази омраза, анализирането на решението ми без да разполагате с цялата информация и история (или още по-лошо - разполагайки с нея), довела до вземането на това решение, считам за нищо друго освен първобитно желание за нараняване и отчаяни опити за манипулация. И това е, което по-скоро пречи на каузата, отколкото да помага.


Особено от хора, които виждам как съвсем умишлено и недостойно се опитват да ме провокират. Няма да стане. Винаги съм била наясно, че ненаказано добро няма. Но това е цената, която всеки тръгнал по този път трябва да е наясно, че ще плати. Едни ще те обичат, други няма. Притеснителното за мен би било да се харесваш на всички. Това е безпринципност. Просто хората сме различни. Но трябва да живеем заедно. И да се уважаваме.


Справедливостта не идва само от правосъдието. За нея трябва да работим и извън него. В отношенията ни, в обществото ни, в морала ни. Чака ни много работа! А аз знам, че много работа се върши от мотивирани екипи и вяра в принципи, а не в дребномислие, завист, страх и отчаяние. Зарежете последните. Ще ги има винаги, но сега никак не им е времето.


И в този ред на мисли, утре в 14:00ч. пред Министерство на културата ще има протест в защита на Морфов. Ще се радвам да се видим там.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4357 |03.01.2023 От ”Продължаваме промяната” имат 7 дни да направят кабинет . 0| 4804 |23.06.2022 Кирил Петков: Страх ги е! Затова не могат да направят кворум . 8| 5474 |08.09.2015 Кунева: Репутацията на България е заложена на карта . 15| 7464 |03.04.2015 Кунева: Бля, бля... корупция, бля, бля - нова структура...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads